Barcelona: diputats de la CUP pressionen Pere Aragonès (ERC) contra la BRIMO i l’ARRO (Mossos) en un desallotjament

25 de maig de 2021

Barcelona: diputats de la CUP pressionen Pere Aragonès (ERC) contra la BRIMO i l’ARRO (Mossos) en un desallotjament

Finalment, els Mossos han pogut entregar l’immoble al representat de la propietat, malgrat la insistència dels diputats Carles Riera (CUP), Eulàlia Reguant (CUP), Dolors Sabater (CUP) i Xavier Pellicer (CUP) en evitar el desallotjament

 
Redacció

En un succés que palesa la inestabilitat que Pere Aragonès (ERC) durà al Govern de la Generalitat de Catalunya com a nou president, CUP ha instigat una ofensiva contra la BRIMO i l’ARRO en el desallotjament dels okupes de l’anomenat Bloc Llavors, ubicat al carrer de Lleida número 38 del barri del Poble-Sec, Barcelona.

Entre els manifestants, que han empès i llençat pintura als cossos policials ferint-ne tres agents i endegant la investigació de 12 individus i la denúncia de 60, s’hi troben els diputats Carles Riera (CUP), Eulàlia Reguant (CUP), Dolors Sabater (CUP) i Xavier Pellicer (CUP).

 
La implacable força de la llei

Finalment, després d’un cru enfrontament entre els manifestants i la policia, comptant també amb la presència passiva de l’empresa Desokupa que s’ha limitat a filmar els fets, els Mossos d’Esquadra han pogut recuperar l’immoble i entregar-lo al representant de la propietat, Vauras Investment.

Entre els manifestants, constatant la presència de diverses entitats en favor de l’okupació, ha crescut la crida contra el dret dels propietaris per desnonar. Així mateix, diversos membres d'Arran, organització vinculada a la CUP, han irromput a la seu d'ERC a Barcelona com a rebuda d'Aragonès (ERC), sent avui el primer dia del seu mandat com a president de la Generalitat de Catalunya.

 
L'extrema esquerra pretén que s'obeeixi la seva agenda

Tanmateix, les xarxes han testimoniat una picabaralla entre l’Ajuntament de Barcelona i el conseller de l’Interior, Miquel Sàmper (JxCat), qui ha assegurat a Catalunya Ràdio que no havia rebut cap informe de vulnerabilitat per aturar el desallotjament mentre que el regidor Marc Serra Solé (BeC) afirma que el departament de Serveis Socials del consistori el va enviar fa mesos. Pel que fa al rol dels diputats presents a la manifestació, una pressió directa de CUP sobre les condicions que mana obeir a ERC.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme