Barcelona: detinguts dos fugitius membres d'una màfia de tràfic de drogues, involucrada en un tiroteig a la ciutat d’Hamburg

27 de gener de 2022

Barcelona: detinguts dos fugitius membres d'una màfia de tràfic de drogues, involucrada en un tiroteig a la ciutat d’Hamburg

Dos homes alemanys que tenien vigents dues Ordres Europees de Detenció i Entrega emeses per les autoritats alemanyes han estat detinguts a Ciutat Vella (Barcelona) i ara han ingressat a presó a l’espera de la seva extradició a Alemanya

 
Redacció

Avui, 27 de gener de 2022, a Barcelona, els Mossos d'Esquadra han comunicat que han estat detinguts dos fugitius membres d'una màfia de tràfic de drogues, involucrada en un tiroteig a la ciutat d’Hamburg.

 
D'on són els criminals detinguts?

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC), en el marc de la cooperació internacional amb la BKA alemanya i la Policia d’Hamburg, van detenir la setmana passada a Ciutat Vella (Barcelona) dos homes alemanys que tenien vigents dues Ordres Europees de Detenció i Entrega emeses per les autoritats alemanyes.

Els detinguts estaven buscats per la policia d’Hamburg per la seva pertinença a una organització criminal dedicada al tràfic de drogues, considerada molt perillosa per les autoritats alemanyes.

L’organització criminal la composaven en la seva majoria individus procedents de la ciutat d’Hamburg, que acostumaven a anar armats i actuaven d’una manera molt violenta.

 
Antecedents de la criminalitat de la màfia alemanya del tràfic de drogues

Segons va informar la BKA, l’organització criminal estava involucrada en un tiroteig a la ciutat d’Hamburg on una persona va resultar ferida de gravetat per un tret al cap amb arma de foc.

Agents del Grup de Recerca Activa de Fugitius (GRAF) de la Unitat d’Entorn Penitenciari van establir un dispositiu de localització d’aquests dos individus, ja que utilitzaven documentació falsa, canviaven de domicili freqüentment i sempre llogaven pisos turístics. A més, no utilitzaven vehicles propis o de lloguer per evitar que els detectessin i sempre feien servir el transport públic per als seus desplaçaments, fet que en complicava la localització i detenció.

 
Mesures penals

La setmana passada se’ls va poder ubicar al districte de Ciutat Vella de Barcelona i la detenció dels dos homes alemanys es va produir sense incidents. Els detinguts portaven documentació falsa, diversos telèfons mòbils i una gran quantitat de diners en efectiu.

Ambdós han ingressat a presó a l’espera de la seva extradició a Alemanya.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme