Barcelona: detingut un immigrant hondureny per masturbar-se davant un grup de nenes d’entre 2 i 13 anys

11 d'agost de 2021

Barcelona: detingut un immigrant hondureny per masturbar-se davant un grup de nenes d’entre 2 i 13 anys

L’individu, retingut pels veïns de la zona en escoltar els xiscles de les nenes, està acusat d’un delicte d’exhibicionisme davant menors d’edat, penat amb de 6 mesos a 1 any de presó segons l’article 185 del Codi Penal

 
Redacció

Dimecres al vespre, 4 d'agost de 2021, els Mossos d’Esquadra van detenir un immigrant de nacionalitat hondurenya per masturbar-se mirant un grup de quatre nenes d’entre 2 i 13 anys a la plaça dels Titellaires, a Nou Barris, districte barceloní amb un 20% d’immigració segons l’Idescat.

 
El veïnat, s'organitza

Així mateix, la detenció es va produir després que els veïns retinguessin l’individu, tot palesant, un cop més, que la seguretat d’avui corre a compte de la ciutadania.

 
Mesures penals

Els veïns van córrer a auxiliar el grup de nenes, que xisclaven espantades, després que l’home realitzés gestos obscens per a, finalment, acabar masturbant-se davant de les menors.

És per aquest motiu que l’individu, amb antecedents per robatoris però cap delicte de caire sexual, ha estat acusat d’un delicte d’exhibicionisme davant menors d’edat. El qual es castiga sota pena de 6 mesos a 1 any de presó o multa de 12 a 24 mesos segons l’article 185 del Codi Penal.

 
Augment dels delictes d'exhibicionisme i provocació sexual

Segons el Mapa Delinqüencial, els delictes d’exhibicionisme i provocació sexual van augmentar en un 19% a tota Catalunya entre el 2016 i el 2019 —passant de 138 a 165 casos registrats―, mentre que, a l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Nou Barris els delictes d’abús sexuals van augmentar en un 75% entre els primers trimestres del 2020 i enguany ―de 4 a 7 casos― mentre que els d’agressió sexual es van mantenir en els 7 casos durant el mateix període.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme