Barcelona: detingut un ciutadà finès, reclamat per les autoritats de Finlàndia per ser un dels líders de Mantaq, una organització criminal d'origen nòrdic dedicada al narcotràfic

6 d'abril de 2022

Barcelona: detingut un ciutadà finès, reclamat per les autoritats de Finlàndia per ser un dels líders de Mantaq, una organització criminal d'origen nòrdic dedicada al narcotràfic

Segons les dades de l'Ordre Europea de Detenció i Lliurament, el paper del narcotraficant finès, perillós i armat, era rebre, emmagatzemar i distribuir drogues com cocaïna, marihuana i fàrmacs opiacis

 
Redacció

Ahir, dimarts 5 d'abril de 2022, a Barcelona, va ser detingut un ciutadà finès, reclamat per les autoritats de Finlàndia per ser un dels líders de Mantaq, una organització criminal d'origen nòrdic dedicada al narcotràfic.

 
D'on era el narcotraficant?

La Policia Nacional ha detingut a Barcelona un fugitiu finès que pertany a la banda criminal Mantaqa. L'arrestat és un dels líders d'aquesta organització d'origen nòrdic que es dedica al narcotràfic a gran escala.

Segons les dades de l'Ordre Europea de Detenció i Lliurament, el seu paper a Mantaqa era rebre, emmagatzemar i distribuir drogues com cocaïna, marihuana i fàrmacs opiacis. A més, el sospitós estava considerat com un individu perillós i que podia anar armat.

Les dades que analitzaven les fonts policials indicaven que el subjecte era a Catalunya i a partir d'aquell moment es va iniciar la investigació que va culminar amb la detenció.

 
On s'amagava el delinqüent estranger?

Es va descobrir que el pròfug residia a Barcelona i es va focalitzar l'atenció a dos domicilis de la capital catalana. Es va establir un dispositiu de recerca al voltant d'aquestes cases i, a més, es va seguir els seus inquilints per aclarir les relacions que tenien amb el detingut.

Un dels seguiments dels habitants d'aquests habitatges va conduir els cossos policials fins a un cèntric hotel de la ciutat barcelonina on es va identificar el fugitiu que finalment va ser detingut, amb les mesures de seguretat corresponents, a la sortida de l'establiment.

 
Mesures penals

Les autoritats fineses acusen l'individu de trànsit d'estupefaents, delictes contra l'ordre públic i contra la seguretat de l'Estat.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme