Barcelona: detingut in fraganti un lladre marroquí multireincident mentre atracava violentament a un sense sostre

10 de gener de 2022

Barcelona: detingut in fraganti un lladre marroquí multireincident mentre atracava violentament a un sense sostre

El lladre, de nacionalitat marroquina, va donar puntades de peu al cap al sense sostre i va començar a regirar-li les butxaques de la jaqueta per buscar-hi objectes de valor però no va poder sostreure-li res gràcies a l'actuació policial

 
Redacció


Dimecres passat, 5 de gener de 2022, a Barcelona, va ser detingut in fraganti un lladre marroquí multireincident mentre atracava violentament a un sense sostre.
D'on és el lladre multireincident?

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sants-Montjuïc han detingut in fraganti un individu de 21 anys, de nacionalitat marroquina, per un robatori amb violència comès la matinada de dimecres, 5 de gener d'enguany.

El detingut és un delinqüent multireincident i la víctima, un home sense llar que dormia a prop d'on va ser assaltat.

 
Modus operandi

El lladre li va donar puntades de peu al cap i va començar a regirar-li les butxaques de la jaqueta per buscar-hi objectes de valor però no va poder sostreure-li res gràcies a la ràpida actuació dels agents de seguretat ciutadana.

En el moment de la detenció, el detingut portava a sobre un telèfon mòbil que també hauria sostret a una dona just el dia abans, de matinada, a la plaça de les Tres Xemeneies, quan la víctima s'adreçava a peu a la feina.

Els agents, que estaven patrullant per la zona amb vehicle logotipat, van detenir el lladre a l'avinguda Paral·lel, just després d'observar com assaltava pel darrera a un home que caminava pel carrer donant-li una empenta que el va fer caure a terra. Aleshores, l'arrestat va començar a donar-li puntades de peu al cap i a regirar-li les butxaques de la jaqueta per buscar-hi objectes de valor. Els agents van arribar ràpidament i van poder detenir el lladre abans que fugís.

La víctima del robatori violent, que és una persona sense sostre, va ser atesa pel SEM i la van traslladar a un centre hospitalari amb ferides lleus.

Durant l’escorcoll al detingut se li  va localitzar un telèfon mòbil presumptament sostret i el qual, després de fer comprovacions, es va poder determinar que pertanyia a una dona que vivia molt a prop de la zona i que precisament havia estat víctima d’una estrebada el dia abans, dimarts 4 de gener de 2022, al voltant de les 05:30 h de la matinada, quan anava caminant a la feina travessant el parc de les Tres Xemeneies. Gràcies a les gestions fetes, els agents van poder retornar el terminal a la seva propietària i dentificar el lladre.

Els Mossos d'Esquadra s'han posat en contacte amb el Servei d'atenció social al sensellarisme a l'espai públic de l'Ajuntament de Barcelona per posar els fets en el seu coneixement  amb l'objectiu de fer un seguiment de la víctima i atendre-la en allò que necessiti. També han confirmat que la víctima està actualment vinculada a una de les entitats de serveis socials i que se li fa seguiment.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme