Barcelona: detingut l'estranger de nacionalitat colombiana acusat presuntament de l'assassinat d'un empresari de l'oci noturn a un pis de l'Eixample

1 de novembre de 2021

Barcelona: detingut l'estranger de nacionalitat colombiana acusat presuntament de l'assassinat d'un empresari de l'oci noturn a un pis de l'Eixample

La parella de la víctima ha ajudat els Mossos a obtenir una descripció física del presumpte autor i un dispositiu policial de cerca que ha acabat amb la detenció d’un individu colombià de 44 anys

Redacció

La matinada de divendres passat, 29 d'octubre de 2021, va haver-hi un nou crim a Barcelona. Fruit de les investigacions policials, els Mossos d’Esquadra han detingut l’estranger de nacionalitat colombiana acusat presuntament de l’assassinat d’un empresari de l’oci noturn a un pis de l’Eixample.

 
Assassinat passional colombià

Segons ha informat la policia catalana en un comunicat, cap a les tres de la matinada han rebut un avís i han estat requerits per anar al pis d'un bloc 66 del carrer del Compte d'Urgell a comprovar sobre la possible mort d’una persona. Tan bon punt han arribat, els agents policials han trobat el cos sense vida i amb signes de violència d’un home de 65 anys de nacionalitat espanyola.

Al seu torn, tal com ha avançat El Caso, el mort seria un empresari de l'oci nocturn de la nit barcelonina que regentava un bar de copes del mateix carrer barceloní, molt a prop per tant de casa seva. A continuació, la parella de la víctima ha ajudat els Mossos a obtenir una descripció física del presumpte autor. Així mateix, s'ha organitzat immediatament un dispositiu de cerca que ha acabat amb la detenció d’un individu colombià de 44 anys.

Tanmateix, malgrat es desconeix la causa concreta de la mort, més enllà que ha estat amb violència, i el motiu, els investigadors policials apunten que podria ser un assassinat passional per part del detingut colombià, al qual caldrà aclarir ara el seu grau d’implicació.


 
Mesures penals

El delicte d'homicidi és un delicte contra la vida humana que es produeix quan una persona mata a una altra. L'acció típica es configura pel verb matar, és a dir, privar de la vida a una altra persona. En aquest cas, la mort ha estat una conseqüència de la manera d'obrar de l'immigrant de nacionalitat líbia.

El homicidi dolós es troba tipificat a l'article 138 del Codi Penal, establint que qui mati a altri ha de ser castigat, com a reu d'homicidi, amb la pena de presó de deu a quinze anys.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 785 lectors

Meme