Barcelona: cau el cervell marroquí que dirigia una banda narcotraficant que portava cocaïna des d'Amèrica i que entrava a Europa des del port

15 de desembre de 2021

Barcelona: cau el cervell marroquí que dirigia una banda narcotraficant que portava cocaïna des d'Amèrica i que entrava a Europa des del port

Operació antidroga a Barcelona: la banda narcotraficant tenia diversos negocis per blanquejar els ingressos com una gelateria al barri barceloní del Poble-Sec

 
Redacció

Ahir, dimarts 14 de desembre de 2021, a Barcelona ha caigut el cervell marroquí que dirigia una banda narcotraficant que portava cocaïna des d'Amèrica i que entrava a Europa des del port.

 
Barcelona, focus de bandes criminals

En el marc d'una operació antidroga a Barcelona, la Guàrdia Civil ha detingut un important narcotraficant internacional. Aquest era l'objectiu de la investigació policial feta en paral·lel també entre Cadis i Vigo i que ha acabat amb 12 escorcolls i 15 arrestats en total.

Així mateix, l'operatiu policial ha començat de matinada i bona part s'ha centrat als barris del Poble-Sec i Sant Antoni de la capital catalana. El desplegament policial ha comptat amb agents sobre el terreny i el suport d'una unitat aèria, que ha despertat les queixes dels veïns de la zona pel soroll causat per l'helicòpter.
 
Qui és el cervell de la trama?

Segons ha avançat El Periódico, el cervell de la trama és un individu d'origen marroquí, el qual dirigia una banda que importava cocaïna des d'Amèrica i haixix des del nord d'Àfrica que arribaven a Europa a través de Barcelona, on ell residia.

D'altra banda, a més, la banda narcotraficant tenia diversos negocis per blanquejar els ingressos com una gelateria al Poble-Sec. Per aquest motiu, el dirigent marroquí del grup criminal era buscat per diverses policies europees.

Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme