Barcelona: augmenta la delinqüència i la ciutadania hi planta cara mentre els Mossos es veuen limitats a impartir tallers de prevenció i seguretat

24 de juliol de 2021

Barcelona: augmenta la delinqüència i la ciutadania hi planta cara mentre els Mossos es veuen limitats a impartir tallers de prevenció i seguretat

Malgrat la fita del Pla Tremall a Barcelona en detenir des de l’estiu passat 111 delinqüents multi-reincidents amb 4.475 antecedents, la negligència o la manca de recursos de la policia vers la criminalitat obliga la ciutadania a protegir-se

 
Redacció

Recentment, i a causa de l’auge de la delinqüència i la incapacitat policial per erradicar-la, un grup d’immigrants d’origen marroquí va robar dos rellotges valorats en 25.000 euros a una parella de turistes del País Valencià al carrer de Provença, Barcelona.

Seguidament, una escena similar a la cantonada de Gran Via amb Balmes i mentre els Mossos assistien altres casos, dos barcelonins han evitat el robatori d’un rellotge d’11.000 euros retenint-ne el lladre, el qual ha aconseguit escapar malgrat els esforços dels ciutadans. 
Barcelona, una capital sense llei ni ordre

La situació delinqüencial a la capital de Catalunya s’ha anat encruelint a uns nivells de perillositat que remeten als dels anys vuitanta, però amb l’afegitó d’una violència cada vegada més desaforada.

Malgrat tot, mentre són els ciutadans qui es veuen forçats a intervenir la criminalitat, els Mossos d’Esquadra es dediquen a organitzar jornades de prevenció i seguretat adreçades a la ciutadania i responsables de diversos establiments.

 
Si la policia no actua, la ciutadania s'organitza

Un fet que, tot i la detenció d'111 delinqüents multi-reincidents reunint 4.475 antecedents a Barcelona gràcies a l’acció del Pla Tremall, o bé palesa una negligència vers la criminalitat o una manca de recursos i efectius que evita un abast policial major sobre la delinqüència.

Motiu pel qual, en casos com l’anterior, la ciutadania es veu obligada a prendre la justícia per la seva mà i auto-protegir-se de la xacra que inunda els carrers que abans transitaven amb llibertat.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 783 lectors

Meme