Barcelona: amb l'Ajuntament d'Ada Colau (BeC) han proliferat les màfies de l'okupació i els tirotejos a la ciutat

17 de gener de 2022

Barcelona: amb l'Ajuntament d'Ada Colau (BeC) han proliferat les màfies de l'okupació i els tirotejos a la ciutat

En l'últim cas, un home armat es va presentar al domicili demanant explicacions i va obrir foc contra dues persones d'origen magrebí, les quals havien okupat una propietat privada

 
Redacció

D'ençà que Ada Colau (BeC) és alcaldessa a Barcelona han proliferat les màfies de l'okupació i els tirotejos a la ciutat.

 
Colau (BeC), el pol d'atracció de l'absència de llei i ordre

Aquest dissabte passat, 15 de gener de 2022, Barcelona ha estat testimoni d'un doble intent d'homici quan un home —la identitat del qual encara es desconeix— va disparar contra dues persones a prop de les parades del barri del Besòs i el Maresme de la ciutat.

Segons fonts de la zona, el fet delictiu podria relacionar-se amb les màfies pro-okupació establertes al districte de Sant Martí de Provençals. De fet, el veïnat ha fet saber a la policia que l'origen de l'agressió s'hauria produït en un pis del passatge Foret cap a tres quarts de tres del migdia.

Tot apunta, tal com relaten alguns veïns, que aquesta delicte s'hauria comès a mans d'un individu que pertany a un conegut clan familiar establert en aquest emplaçament. Es diu que va obrir foc contra dues persones d'origen magrebí, les quals havien okupat una propietat privada aquell mateix matí.

 
Barcelona, la ciutat de l'okupació impune de la mà de l'extrema esquerra

Seguint el fil d'aquest cas, l'okupació ha estat el mòbil pel qual s'hauria enfurismat aquest grup delictiu. De fet, un home armat es va presentar al domicili demanant explicacions i va disparar contra els okupants, els quals s'estan recuperant a l'hospital.

Actualment, hi ha 5.323 locals en planta baixa que romanen en estat d'abandonament i en què no se sap amb certesa quanta gent hi resideix, i 1.069 ciutadans vivint en immobles i construccions precàries i en condicions infrahumanes

A tot això, veïns del Besòs i Maresme comenten que aquest clan, resident al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs, és molt conegut al barri per temut: tomben portes de les famílies vulnerables que cerquen un sostre on viure; i si cal, els fan fora per deixar pas als nous okupes.

Tanmateix, mentre l'alcaldessa de Sant Adrià de Besòs Filo Cañete (PSC) va condemnar els fets dels anteriors tirotejos fa uns mesos i en va reclamar una reunió urgent amb el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena (ERC), i el secretari general d’Interior, Oriol Amorós (ERC), per acabar amb la violència a la zona, no han trascendit les mateixes declaracions públiques per Colau (BeC).
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme