Barcelona: absolen Morad El Khattouti El Hormi, conegut com el raper Morad, d'un delicte de robatori amb força i un d'amenaça al barri del Putxet

2 de març de 2022

Barcelona: absolen Morad El Khattouti El Hormi, conegut com el raper Morad, d'un delicte de robatori amb força i un d'amenaça al barri del Putxet

No hi ha proves prou sòlides segons el tribunal, per això tant el raper d'origen marroquí Morad com el seu amic, Kevin, també acusat, han quedat absolts dels dos delictes dels quals se'ls acusava

 
Redacció

Avui, dimecres 2 de març de 2022, a Barcelona, s'ha absolt Morad el Khattouti el Hormi, conegut com el raper Morad, d'un delicte de robatori amb força i un d'amenaça al barri del Putxet.

 
De què s'acusava al raper d'origen marroquí?

Tot i sentir-se marroquí havent nascut a l'Hospitalet del Llobregat, la fiscalia demanava per a Morad i el seu amic una pena de dos anys i mig de presó per un presumpte delicte de robatori amb força en una casa habitada en grau de temptativa i un delicte d'amenaces no condicionals.

Aquesta acusació es fonamenta en base que a dos quarts d'onze del matí del 12 de febrer de l'any 2018, Morad i el seu amic es van desplaçar a un edifici d'habitatges del carrer Homer, al barri del Putxet de Barcelona. Al seu torn, utilitzant un tornavís van intentar obrir la porta d'accés de la finca, però just aleshores van ser sorpresos per un veí que en aquell moment estava sortint per la porta. El veí es va encarar als joves i els va fer una fotografia a cadascú, motiu pel qual aquests van amenaçar-lo amb frases tipus: "Et mataré fill de puta, et vaig a esperar aquí fins que surtis", talment recull l'escrit d'acusació de la fiscalia.

 
La justícia ha absolt Morad el Khattouti el Hormi

Tanmateix, Morad, qui des del primer moment havia negat els fets, va arribar a dir que no tenia cap necessitat de robar perquè començava a poder viure de la música el dia del robatori, jornada en què afirma que no va tenir cap incident amb ningú.

Tal com avançava El Caso, aquestes declaracions que entren en contradicció amb el testimoni que assegura que els va veure quan estava sortint de casa amb una actitud sospitosa. Va ser llavors quan els va començar a gravar amb el mòbil, ja que pensava que estaven intentant entrar a robar.

Fent memòria, el testimoni en qüestió assegurava que, quan Morad i el seu amic, Kevin, van veure que estaven sent gravats, van començar a córrer cap a ell dient-li: "Fill de puta, et matarem" i que es va veure obligat a amagar-se l'interior de l'edifici mentre ells intentaven entrar. Després de les presumptes amenaces, el testimoni explica que els dos acusats van anar en direcció a l'estació de metro de Lesseps, a prop del lloc dels fets. Per aquest mateix motiu, es van registrar les càmeres de seguretat del transport públic.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 785 lectors

Meme