Baix Empordà: detinguts un piròman marroquí i un altre que volia atemptar contra els Mossos d'Esquadra

20 de gener de 2021

Baix Empordà: detinguts un piròman marroquí i un altre que volia atemptar contra els Mossos d'Esquadra

Malgrat l'amenaça contra els Mossos, Said Haddadi ha estat detingut per incompliment de la Llei d'Estrangeria, fet pel qual se'n valorarà la deportació

 
Redacció

Dilluns, 19 de gener de 2021, els Mossos d’Esquadra van detenir un immigrant d’origen marroquí per haver incendiat quatre vehicles i dos contenidors a Sant Feliu de Guíxols i Palamós. Segons la nota de premsa dels Mossos, l’immigrant ja havia estat detingut tres vegades la darrera setmana per haver cremat cartrons a la via pública i ser sorprès per la Policia Local davant un vehicle incendiat a Sant Antoni de Calonge.

 
Mesures penals

Mentre continua la investigació i a l’espera de passar pel jutjat d’instrucció, s’acusa l’immigrant per delicte d’incendi i danys que, segons l’article 266 del Codi Penal, es castiga amb pena de presó de 3 a 5 anys i multa de 12 a 24 mesos. Segons el Mapa Delinqüencial de Catalunya, entre gener i novembre del 2020, dins la matèria de delictes contra el patrimoni i l’ordre socioeconòmic, s’han comès 390 delictes de danys a l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Baix Empordà – Sant Feliu, presentant un augment del 7’99% entre el 2018 i el 2019, passant de 463 a 500 casos registrats.

 
Es valorarà la deportació

També a la comarca del Baix Empordà, concretament a Platja d’Aro, la Policia Nacional ha detingut un altre immigrant marroquí que va amenaçar de mort els Mossos d’Esquadra en un vídeo publicat a les xarxes especificant que els mataria amb una AK-47. Tot i així, el delicte d’amenaces no n’ha motivat la detenció.

L’immigrant, Said Haddadi, acumula antecedents per delictes similars a Holanda i França, fet pel qual les autoritats franceses també van advertir sobre el vídeo als Mossos. Malgrat ser posat en llibertat, Haddadi ha estat finalment detingut per incompliment de la Llei d’Estrangeria, car no tenia permís de residència, i se’n valorarà la deportació.

 
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme