Badalona: llibertat amb càrrecs dos MENA, immigrants marroquins de 17 i 18 anys, per agredir dos policies i un homosexual a la platja

28 de juliol de 2022

Badalona: llibertat amb càrrecs dos MENA, immigrants marroquins de 17 i 18 anys, per agredir dos policies i un homosexual a la platja

Els dos joves immigrants agressors de nacionalitat marroquina han quedat imputats pels delictes d'atemptat contra agents de l'autoritat, resistència i desobediència, lesions lleus i un delicte d'odi

 
Redacció

El passat 29 de juny de 2022, a Badalona, van quedar en llibertat amb càrrecs dos MENA, immigrants marroquins de 17 i 18 anys, per agredir dos policies i un homosexual a la platja.

 
Immigrants vindran que de casa ens trauran

Segons avançava El Caso, un agent de la Policia Nacional que estava a la platja del pont del Petroli de Badalona, fora de servei, va ser agredit per dos joves immigrants marroquins quan va intentar aturar un atac homòfob contra un home de 41 anys que també estava a la platja.

Així mateix, tot i que l'agent policial estava fora de servei, va fitar com dos MENA, de 17 i 18 anys i de nacionalitat marroquina, van començar a insultar contra un home homsexual i fins i tot van colpejar-lo. Aleshores, el policia va intentar aturar l'agressió però va rebre diversos cops de puny i esgarrapades a la cara quan en va poder fer caure un a terra.

Finalment, amb l'arribada de la patrulla dels Mossos d'Esquadra, es va procedir a la detenció dels agressors immigrants marroquins, malgrat que tant un agent de la policia catalana com el de la policia espanyola van haver de rebre atenció mèdica.

 
Mesures penals

Tanmateix, tot i haver estat detinguts els dos MENA de nacionalitat marriquina, després de ser traslladats i interrogats a la comissaria de Badalona, el jutge de guàrdia de la ciutat en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Amb tot, els dos immigrants agressors han quedat imputats pels delictes d'atemptat contra agents de l'autoritat, resistència i desobediència, lesions lleus i un delicte d'odi, pels insults contra l'home.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme