Badalona: el conservador Xavier García Albiol (PPC) planta cara als okupes agressius i aconsegueix que dormin al carrer

21 de juny de 2022

Badalona: el conservador Xavier García Albiol (PPC) planta cara als okupes agressius i aconsegueix que dormin al carrer

Segons es pot veure al vídeo publicat a Twitter, Albiol (PPC) ha ajudat als veïns badalonins a què un dels okupes que es trobava fora del pis no tornés a entrar a l'immoble assegurant 'ja et dic jo que avui dorms al carrer'

 
Redacció

Divendres passat, 17 de juny de 2022, a Badalona, el conservador Xavier García Albiol (PPC) va plantar cara als okupes agressius i va aconseguir que dormissin al carrer.

 
El conservadorisme en defensa de la propietat privada

L'alcaldable del PP badaloní, Xavier García Albiol (PPC), divendres de la setmana passada, va mantenir la fermesa en defensa de la propietat privada plantant cara a uns okupes a Badalona, juntament amb veïns de la localitat catalana, segons una publicació que ell mateix ha compartit a les xarxes aquest dissabte.

A tot això, Albiol (PPC) ha explicat que la seva tasca municipal es basa en oposar-se als okupes 'agressius'. Després de cinc hores, cap a les 23:00 h l'alcaldable del Partit Popular amb veïns de Badalona han aconseguit fer fora als okupes.

Així mateix, l'alcaldable del PP ha publicat un vídeo a Twitter on se'l pot veure parlant i discutint amb alguns dels okupes i afirmant mirant als ulls de fit a fit que 'ja et dic jo que avui dorms al carrer'.

Segons es pot veure al vídeo, Albiol (PPC) ha ajudat als veïns badalonins a què un dels okupes que es trobava fora del pis no tornés a entrar a l'immoble. També es pot veure a veïns concentrats al carrer amb crits de 'fora okupes'.

"Al final ho hem aconseguit i marxen", ha explicat l'alcaldable del Partit Popular a Badalona als veïns de la zona, aquests han rebut la notícia amb aplaudiments. "Felicitats a tots", ha manifestat Albiol.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme