Àustria: un immigrant sirià, sol·licitant d'asil de 24 anys, intenta violar una noia austríaca de 22 anys al districte vienès de Meidlings

14 de febrer de 2022

Àustria: un immigrant sirià, sol·licitant d'asil de 24 anys, intenta violar una noia austríaca de 22 anys al districte vienès de Meidlings

L'immigrant sirià va empènyer l'austríaca al pati, immediatament va tocar-li les parts íntimes i va bolcar-la a terra, però la dona va treure de la seva bossa de mà un ganivet i va repel·lir-lo en legítima defensa

 
Redacció

Dimarts de la setmana passada, 8 de febrer de 2022, a la capital d'Àustria, Viena, un immigrant sirià, sol·licitant d'asil de 24 anys, va intentar violar una noia austríaca de 22 anys al districte vienès de Meidlings.

 
La policia vienesa va demorar-se en comunicar-ho públicament

La policia de Viena va decidir fer-ho públic tres dies després del fet, atès la trascendència del cas. Un immigrant sirià va intentar violar una dona jove, mentre que aquesta ha estat acusada per lesions corporals a l'agressor de nacionalitat siriana perquè la víctima va repel·lir-lo mitjançant un ganivet que tenia a la bossa de mà en legítima defensa front l'intent de violació.

Poc abans de la mitjanit del dimarts de la setmana passada, la ciutadana austríaca de 22 anys va voler entrar a la zona d'entrada del seu edifici d'apartaments, a Schönbrunner Strasse, al districte vienès de Meidling. De sobte, va ser atacada: l'immigrant sirià va empènyer-la al pati, immediatament va tocar les parts íntimes de la dona i va bolcar-la a terra, segons relata el diari austríac Kronen Zeitung.

 
Una austríaca valenta front a un sirià drogat i violent

Tanmateix, aleshores, l'intent de violació va donar un gir de 180 graus quan la dona va aconseguir treure un ganivet de la seva bossa de mà. Va apunyalar el seu atacant diverses vegades fins que l'agressor sirià va deixar-la anar. Així mateix, va ser descobert per la policia poc temps després amb talls i punyalades a una estació de metro propera i traslladat a un hospital.

Després de rebre assistència mèdica, l'immigrant sirià de 24 anys va ser detingut. És un sol·licitant d'asil sirià que, quan el van arrestar, tenia alcohol a la sang i una petita quantitat de marihuana a la butxaca. A més, essent detingut, a negar inicialment el crim.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme