Àustria: el terrorisme islamista atempta a Viena el dia abans del confinament

3 de novembre de 2020

Àustria: el terrorisme islamista atempta a Viena el dia abans del confinament

Quinze persones han resultat ferides i tres assassinades, s’ha abatut un dels islamistes i se n’han detingut quatre mentre que un darrer roman a la fuga

 
Redacció

La nit de dilluns, 2 de novembre de 2020, diversos terroristes islamistes van atemptar a trets en sis punts del centre de Viena, Àustria, començant sobre les vuit del vespre a prop de la sinagoga principal de la ciutat.

Almenys quinze persones han resultat ferides, set de les quals en estat greu, i es compten en tres les persones assassinades durant els fets, una de les quals, policia.

 
L'islamisme aprofita el confinament per la Covid-19

El canceller Sebastian Kurz confirma “definitivament” que es tracta d’un atemptat terrorista islamista, en auge a Europa els darrers mesos com s’ha testimoniat a França. Tant Kurz com Michael Ludwig, alcalde de Viena, coincideixen que l’atac, perpertrat un dia abans del confinament, estava molt ben preparat.

Les forces de seguretat vieneses han aconseguit abatre un dels terroristes, armat amb un fusell, una pistola, un matxet i una armilla explosiva que ha resultat ser falsa. Almenys quatre dels terroristes han estat detinguts, malgrat que s’informa d’un donat a la fuga.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 785 lectors

Meme