Artur Mas (PDeCAT) al FAQS de Cristina Puig (TV3): afirma que prometia la independència en campanya però no s'ho creia

11 d'octubre de 2021

Artur Mas (PDeCAT) al FAQS de Cristina Puig (TV3): afirma que prometia la independència en campanya però no s'ho creia

L'ex-president Mas (PDeCAT) ha dit sense pudor que entre l'objectiu de la independència i la realitat de fer-la hi havia una distància sideral i que en algun moment no va hi va haver una dosi de realisme suficient

 
Redacció

L'ex-president de la Generalitat Artur Mas (PDeCat) intenta reescriure el passat dirigint la governança al capdavament de Catalunya. Així mateix, Mas (PDeCAT) al FAQS de Cristina Puig (TV3), d'aquest dissabte passat, 9 d'octubre de 2021, ha afirmat que que prometia la independència en campanya però no s'ho creia.

Talment com en el programa televisiu Cafè d'idees amb Gemma Nierga (RTVE), el passat 5 d'octubre de 2021, ha intentat defensar que no es va dir tampoc que la independència seria una realitat en els 18 mesos posteriors al referèndum del 9 de novembre de 2014.

 
Artur Mas (PDeCAT), un triler processista de pena

Passades les eleccions nacional del 14 de febrer d'enguany, 2021, ja Àngels Chacón, ex-consellera d’Empresa i presidenciable del PDeCAT, va reblar que la participació de l'ex-president Artur Mas en la campanya electoral no va ser d'ajuda; especialment, pel que fa a la seva crida a sumar amb JxCat.

En aquest sentit, Mas (PDeCAT), a més de dir sense pudor que entre l'objectiu de la independència i la realitat de fer-la hi havia una distància sideral i que en algun moment no va hi va haver una dosi de realisme suficient, continua lamentant la desunió de l'espai que agrupava l'antiga Convergència.

Molts catalans encara recorden com amb Amb Mas (PDeCAT) al govern, al 2015, CDC i ERC van pactar un full de ruta en el programa electoral de Junts pel Sí amb la finalitat de què Catalunya fos independent en 18 mesos. D'aquesta manera, a l'agenda del govern hi havia el compromís per declarar la independència al Parlament i celebrar unes eleccions constituents fins a arribar a un referèndum per aprovar la constitució catalana. Els resultats, tanmateix, han estat uns altres.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme