Artur Mas (PDeCAT) admet a Gemma Nierga (RTVE) que la promesa de fer la independència en 18 mesos era mentida

5 d'octubre de 2021

Artur Mas (PDeCAT) admet a Gemma Nierga (RTVE) que la promesa de fer la independència en 18 mesos era mentida

Apartat de la primera línia política, Mas (PDeCAT) s'ha intentat excusar afirmant que no es va dir tampoc que la independència seria una realitat en els 18 mesos posteriors al referèndum del 9 de novembre de 2014

 
Redacció

En una entrevista concedida a Gemma Nierga (RTVE), al programa Cafè d'idees, avui, 5 d'octubre de 2021, Artur Mas (PDeCAT) admet que la promesa dir que en 18 mesos es faria la independència va ser una mentida i que no sap resoldre la manca d'unitat de l'espai de l'antiga Convergència.

 
Excuses de mal pagador

Apartat de la primera línia política, Mas (PDeCAT) s'ha intentat excusar afirmant que no es va dir tampoc que la independència seria una realitat en els 18 mesos posteriors al referèndum del 9 de novembre de 2014. Així s'espolsa la responsabilitat qui va ser president de Catalunya entre el 2010 i el 2016.

D'altra banda, Mas (PDeCAT) considera que la ciutadania hauria d'haver entès els 18 mesos com el termini pel qual estar preparats per si hi havien les condicions per arribar a ser independents.

 
Mas s'autodescarta de com fer la independència i de cosir l'antiga Convergència

Amb tot, Mas (PDeCAT) carrega contra Quim Torra (JxCat), perquè entén que la confrontació no estava en la gènesi del procés d'independència, i contra Oriol Junqueras (ERC), perquè pensa que no en sortiran ni l'amnistia ni el referèndum del diàleg trampa.

Mas (PDeCAT) al·lega que s'ha passat 30 anys d'acció política sumant persones al voltant d'un projecte polític, Convergència Democràtica de Catalunya. Ara, no se sent còmode en la divisió de l'antiga Convergència i confirma que no pot resoldre la desunió convergent.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme