Artesa de Segre (Noguera): detinguts una parella d'immigrants brasilers per la mort del seu nadó de tres mesos

3 de març de 2022

Artesa de Segre (Noguera): detinguts una parella d'immigrants brasilers per la mort del seu nadó de tres mesos

La investigació policial continua en marxa; mentrestant, els detinguts de nacionalitat brasilera han passat la nit a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de la Noguera i seran lliurats a disposició del jutge de Balaguer

 
Redacció

Ahir, dimecres 2 de febrer de 2022, a Artesa de Segre (Noguera), van ser detinguts una parella d'immigrants brasilers per la mort del seu nadó de tres mesos.

 
D'on són els detinguts?

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos immigrants de nacionalitat brasilera, un home i una dona, ambdós de trenta anys i parella sentimental i residents a l’avinguda de Maria Anzizu, per la presumpta relació amb la mort del seu fill, un nadó de tres mesos, a Artesa de Segre, municipi de la comarca de la Noguera (Lleida).

Els fets delictius van passar la matinada del dilluns 28 de febrer de 2022, poc abans de les set del matí. Els Mossos van rebre l'avís que el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) estava assistint un nadó de tres mesos que estava en parada cardiorespiratòria. Malgrat els esforços per reanimar-lo, finalment el nadó va morir.

 
Mesures penals

Com a resultat de la investigació que s'havia obert per aclarir les circumstàncies del tràgic succés, la policia catalana ha detingut els pares de la criatura morta per la suposada relació amb els fets. De fet, segons l'agència ACN, en un primer moment els pares haurien declarat que la mort hauria estat per un accident, però l'autòpsia ha revelat indicis de criminalitat.

La investigació policial continua en marxa. Tanmateix, els detinguts han passat la nit a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de la Noguera i seran lliurats a disposició del jutge de Balaguer, del qual depèn, per partit judicial, aquest municipi de la Noguera.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme