Arenys de Mar: un grup d’ex-MENA multi-reincidents ataquen amb una destral tres jubilats a la platja de Cavaió

9 de febrer de 2021

Arenys de Mar: un grup d’ex-MENA multi-reincidents ataquen amb una destral tres jubilats a la platja de Cavaió
Fotografia per: L'Agenda

Els delinqüents queden en llibertat i la batllessa Annabel Moreno (ERC) deriva el problema a la Generalitat, que destinarà 2’8M€ a regalar habitatge i accés sanitari a MENA i ex-MENA

 
Redacció

Vora les sis del matí de diumenge 7 de febrer de 2021, un grup d’ex-MENA multi-reincidents i d’origen marroquí va assaltar amb una destral tres jubilats que passejaven a la platja de Cavaió d’Arenys de Mar; un dels quals, el més greu, ha necessitat de 17 punts de sutura.

 
Els MENA delinqüents: reincidents i posats en llibertat

Segons l’Ajuntament d’Arenys de Mar, municipi amb un 10’31% d’immigració segons l’Idescat, es tracta d’un grup d’ex-MENA detinguts en altres ocasions per robatoris amb violència, atemptats contra l’autoritat, usurpació d’identitat i d’altres. De fet, un quart d'hora després de l'agressió, van atracar un bar del municipi, delicte del qual també se'ls acusa.

Malgrat tot, blindant la impunitat amb què els MENA delinqueixen a Catalunya, la jutgessa ha decidit posar-los en llibertat després que els Mossos d’Esquadra els detinguessin abans de mitjanit bevent alcohol a la via pública tot vulnerant el confinament nocturn. Tanmateix, segons L'Agendaun tercer MENA segueix en recerca i captura.

 
La Generalitat fa la vista grossa i torna a finançar els MENA

L’Ajuntament, encapçalat per la batllessa Annabel Moreno (ERC), qui no ha abordat amb efectivitat el setge dels MENA a Arenys de Mar, ha posat en coneixement Georgina Oliva (ERC) sobre la situació, Secretària d’Infància i Joventut de la Generalitat, així com també hi ha intervingut Salut mental, malgrat que, segons La Vanguardia, sense cap resposta positiva per part dels ex-MENA.

Per acabar-ho d’adobar, els fets han succeït un dia abans de la posada en marxa del projecte Sostre 360º. Un programa impulsat per Chakir El Homrani (ERC), finançat amb 2’8 milions d’euros, amb què es pretén dotar 140 joves immigrants il·legals d’habitatge i suport social, així com accés al sistema sanitari català i desintoxicació de drogues que puguin haver consumit.  
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme