Aragonès (ERC) sent ploure: impassible per la caiguda del 10% del PIB català

5 d'octubre de 2020

Aragonès (ERC) sent ploure: impassible per la caiguda del 10% del PIB català

Catalunya ha perdut almenys 4.800 comerços i 2.600 establiments d’hostaleria i també 17.000 micro-empreses de menys de cinc treballadors ja han tancat


Redacció

Analitzant la gestió del virus xinès, l’agost d’enguany, 2020, Catalunya va perdre almenys 4.800 comerços i 2.600 establiments d’hostaleria.

A més, segons l’informe de la Cambra de Comerç de Barcelona publicat el passat dijous, 1 d'octubre de 2020, també 17.000 micro-empreses de menys de cinc treballadors han tancat en només un any. Tot sota el que vaticina impassible el vicepresident Pere Aragonès (ERC), serà una caiguda del 10% del PIB català.

 
Els estralls de la COVID-19 a l'escola

Pel que fa a l’obertura de les escoles catalanes, almenys 1.800 grups escolars han estat confinats en més de 820 centres educatius d’arreu de Catalunya superant els 3.100 casos positius detectats.

Aquestes xifres que se situen a la línia roja i que, malgrat la necessitat de reprendre el curs escular, qüestionen l’efectivitat i possibilitats del protocol de Salut envers la gestió de la Covid-19 dins les aules catalanes.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 785 lectors

Meme