Aragonès (ERC) es nega a declarar i exercir la independència amb l'excusa que ara cal anar en contra de Vox

11 de febrer de 2021

Aragonès (ERC) es nega a declarar i exercir la independència amb l'excusa que ara cal anar en contra de Vox

Pere Aragonès (ERC) continua incentivant el castellà i la defensa de l’okupació persuadint així En Comú Podem i la CUP per una aliança d'esquerres espanyoles a Catalunya

 
Redacció

Ahir, 10 de febrer de 2021, a El Matí de Catalunya Ràdio, el vicepresident i candidat a la presidència Pere Aragonès (ERC) va esclarir què entén ERC per l’eslògan de campanya “majoria àmplia” amb la intenció d’organitzar un bloc unionista i matar la independència únicament per a “aïllar l’extrema dreta de VOX”.

 
Una aliança espanyola d'esquerres a Catalunya

Si bé descarta a tort i a dret la possibilitat de formar coalició amb el PSC, ja va oferir durant el debat electoral a TV3 Aragonès (ERC) la intenció de pactar amb la CUP i En Comú Podem. Motiu pel qual incentiva el castellà al seu programa i entre els candidats i la militància o hi defensa l’okupació tractant d’estimular sintonies favorables a un tripartit d’esquerres que no refusi l’unionisme.

Segons Aragonès (ERC), desestimant la unitat independentista, l’estratègia és “sumar àmplies majories” amb l’unionisme, a la recerca d’una negociació amb l’Estat espanyol per obtenir permís d’autodeterminació i, si escau, estudiar la viabilitat de la República Catalana.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 703 lectors

Meme