Aragonès (ERC): demana a l'Estat espanyol fer obligatori el teletreball a Catalunya

10 de gener de 2021

Aragonès (ERC): demana a l'Estat espanyol fer obligatori el teletreball a Catalunya

La consellera de Salut demana ‘reduir al màxim la interacció social’ mentre milers d’universitaris s’enfronten als exàmens presencials

 
Redacció

Com era d’esperar, tot seguint el desastrós patró de confinament i apertura imposat pel Govern de la Generalitat durant la pandèmia de la Covid-19 i després de la permissivitat els dies festius, la consellera de Salut, Alba Vergés (ERC), ha demanat novament “reduir al màxim la interacció social” a l’entrada dels exàmens universitaris presencials.

 
Aragonès, l'intervencionista

Alhora, el vicepresident Pere Aragonès (ERC) ha demanat a l’Estat espanyol fer obligatori el teletreball per evitar les aglomeracions o que en permeti les competències a la Generalitat. La proposta, a més, passa per “incentius en forma de reduccions fiscals aplicables als treballadors que la posin en pràctica”.

 
Vergés, la ploramiques

Així, la Generalitat torna ha exhibir la seva inoperància, també amb Vergés (ERC) acusant l’Estat espanyol de no tancar fronteres envers la soca britànica del virus xinès, ara ja present al nostre territori, i sense reconèixer la seva ineficàcia en la gestió de la Covid-19. Tot a l’espera d’abastar les eleccions del 14-F mentre juga amb la ciutadania i escanya la indústria i els comerços tocats de mort a Catalunya.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme