Antonio Baños: a favor de la llibertat d'expressió i en contra de l’encobriment de l’islamisme

19 d'octubre de 2020

Antonio Baños: a favor de la llibertat d'expressió i en contra de l’encobriment de l’islamisme

El periodista i ex-cap de llista de la CUP escarneix un professor de periodisme de Blanquerna que justifica la decapitació de Samuel Paty perpetrada per un islamista

 
Redacció

Jaume Risquete, professor de periodisme i comunicació corporativa a la Universitat Ramon Llul–Blanquerna, no ha condemnat a Twitter la decapitació d’un professor francès perpetrada per un islamista, sinó que ha afirmat que a les aules la figura de Mahoma no pot representar-se perquè això molestaria els musulmans, atès que aquesta imatge està prohibida mostrar-se segons l'islam. Aquest tuit ha estat esborrat per Risqueta, però n'adjuntem la captura.Es tracta d'una conducta que s’empara en el condescendència habitual de l’esquerra respecte la religió islàmic. Això no obstant, Antonio Baños, periodista i ex-diputat (CUP), s’ha posicionat a favor de la llibertat d'expressió i en contra de l'encobriment de l'islamisme.

 
La llibertat contra el fanatisme

De fet, Baños ja havia compartit anteriorment a Twitter una imatge de la portada de Charlie Hebdo defensant la llibertat d’expressió.

A més, fruit que Risquete ha eliminat el tuit, Baños ha continuat buscant les pessigolles a Risquete, qui ha fet cas omís.

 
La radicalització islàmica a les aules

El tuit de Risquete, que ha polaritzat les opinions a la xarxa social, respon a l’experiència d’una professora de secundària, Montserrat Rius, qui ha denunciat les amenaces de mort dels alumnes musulmans quan va exposar una imatge de Mahoma a l’aula, tal com va succeir amb el professor assassinat Samuel Paty.

A més, Rius constata la freqüència d’episodis com aquests envers un islamisme cada vegada més arrelat que atempta contra valors bàsics com la llibertat d’expressió.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots fer servir tags i atributs HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 699 lectors

Meme