Anna Erra (JxCat), batllessa de Vic, acota el cap i penja la bandera espanyola

5 de maig de 2021

Anna Erra (JxCat), batllessa de Vic, acota el cap i penja la bandera espanyola

Finalment, després de 6 anys de requeriments judicials, Anna Erra (JxCat), batllessa de Vic, ha obeït la justícia espanyola que va instar el consistori vigatà a emplaçar l’estanquera abans de 5 dies

 
Redacció

Després d’un estira-i-arronsa iniciat el maig del 2018, la batllessa Anna Erra (JxCat) ha cedit als 6 anys de requeriments judicials per part de la justícia espanyola i ha acabat acotant el cap i penjant la bandera espanyola a l’Ajuntament de Vic. Aquesta vegada, sense el cartell que, en la primera ocasió, esmentava que la bandera hi era per imposició del govern central.

 
Evolució dels fets cap a la submissió espanyola voluntària

El passat dimarts, 27 d’abril, la justícia espanyola va instar formalment el consistori a emplaçar l’estanquera abans de 5 dies. Amenaça que ha impulsat l’Ajuntament de Vic a instal·lar-la al balcó oficial —en comptes de dalt la Torre del Rellotge on el consistori l’havia emplaçat anteriorment— a fi d’encobrir Erra (JxCat).

D'aquesta manera, i malgrat tractar-se d’un gest més aviat simbòlic, el processisme ha tirat la pedra i amagat la mà sense mostrar cap mena coherència independentistes. Fet que, i sumant-hi els casos dels processistes a l'estranger o lliurats voluntàriament a la justícia espanyola, palesa com els dirigents processistes practiquen la submissió voluntària a l’Estat espanyol.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme