Anglaterra: un soldat anglès manifesta haver-se sentit més segur combatent a l'Afganistan que al barri Blackley Estate de Manchester

10 de gener de 2022

Anglaterra: un soldat anglès manifesta haver-se sentit més segur combatent a l'Afganistan que al barri Blackley Estate de Manchester

Manchester s'ha convertit en un cau de delinqüència a causa de la violència de les bandes, i amb la policia acusada pels residents de la ciutat de centrar-se més en fomentar la diversitat que en la lluita contra el crim

 
Redacció

Recentment, la notícia que ha sacsejat Anglaterra ha estat l'afirmació d'un soldat anglès: manifesta haver-se sentit més segur combatent a l'Afganistan que al barri Blackley Estate de Manchester.

 
Un barri anglès convertit en 'zona de guerra'

El barri anomenat Blackley Estate, de la ciutat de Manchester, a Anglaterra, ha estat batejat com una 'zona de guerra' perquè és menys segur que combatre a l'Afganistan, segons un soldat veterà local.


El suburbi de Manchester s'ha convertit en un cau de delinqüència a causa de la violència de les bandes, i amb la policia acusada pels residents de la ciutat de centrar-se més en fomentar la diversitat que en la lluita contra el crim.

Les bandes, formades majoritàriament per adolescents, deambulen lliurement pels carrers de nit brandant armes com ara matxets i, de vegades, armes de foc. A tot això, s'han comès diferents delictes, com ara robatoris de cotxes, robatoris de gossos i comportaments anti-socials.

L'últim delicte comès ha estat l'incident que ha patit un noi de 14 anys, qui va ser hospitalitzat després de ser assotat amb una pistola per una banda de joves, segons informa Manchester Evening News.

 
Militars veterans preocupats per l'absència d'ordre

Un antic soldat, tal com relata a Manchester Evening News, i deamanant mantenir l'anonimat per por de represàlies, ha titllat sentir-se més segur quan lluitava a l'Afganistan que caminant pels carrers de Blackley. En aquest sentit, el veterà va dir que tenia massa por de caminar de casa seva a la botiga de la cantonada durant la nit a causa de les bandes d'adolescents armats amb ganivets.

Així mateix, una mare del barri, qui també ha preferit mantenir l'anonimat, ha dit que fa unes setmanes una banda de joves havia llençat maons per la finestra de la casa de la seva família en un atac aparentment aleatori.

A tot això, tot i que alguns delinqüents tenen accés a armes de foc i altres armes al Regne Unit, és il·legal portar qualsevol arma en públic amb la intenció d'utilitzar-lo per a la defensa pròpia; per tant, per als ciutadans respectuosos de la llei, l'armament tipus l'esprai de pebre i les pistoles tasers no són opció.

 
La Dreta ja en té prou que tot sigui tan negre

En declaracions a Breitbart London, Nick Buckley MBE , fundador de l'organització benèfica Mancunian Way creada per ajudar a evitar que els joves s'impliquin en el crim, i també candidat a l'alcaldia de Reform UK a Manchester, va condemnar la inoperància de la policia de Manchester a Blackley. Per això, el polític conservador recorda que el cos policial sigui deficient és una conseqüència directa de les decisions de l'alcalde laborista.

Manchester té un consell laborista dirigit per l'esquerra i un alcalde d'esquerra laborista, Andy Burnham, amb Blackley sota la seva jurisdicció. Al seu torn, al lloc web del consistori adverteixen que més de 7.000 estudiants de Manchester seran víctimes d'un delicte per tenir possessions cares i aconsellen als estudiants de la ciutat que no caminin sols a casa després de sortir de nit.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 785 lectors

Meme