Andreu Merino (Planta Baixa) esperona que la plataforma anti-propietat privada PAH okupi l’oficina europarlamentària de Carles Puigdemont (JxCat) perquè JxCat permeti aprovar una llei que protegeixi els okupes

13 de desembre de 2021

Andreu Merino (Planta Baixa) esperona que la plataforma anti-propietat privada PAH okupi l’oficina europarlamentària de Carles Puigdemont (JxCat) perquè JxCat permeti aprovar una llei que protegeixi els okupes

Hi ha membres de JxCat que no s'han subordinat a l'esquerra i volen protegir els propietaris: JxCat ha signat 11 esmenes al projecte de llei que van presentar conjuntament amb ERC, la CUP i els comuns

 
Redacció

Divendres passat, 10 de desembre de 2021, el periodista Andreu Merino (Planta Baixa a TV3) va esperonar que la plataforma anti-propietat privada PAH okupi l’oficina europarlamentària de Carles Puigdemont (JxCat) perquè JxCat permeti aprovar una llei que protegeixi els okupes.

 
Planta Baixa (TV3), pro-okupació

La PAH reclama a JxCats que retiri les esmenes al projecte de llei anti-desnonaments i Merino (Planta Baixa de TV3) se n'ha fet ressò, entrevistant Lucía Delgado, portaveu de la plataforma anti-propietat privada.

Al seu torn, s'ha normalitzat l'okupació de desenes d'activistes anti-propietat privada a l'oficina europarlamentària que els eurodiputats de JxCat, amb l'ex-president de la Generalitat Carles Puigdemont (JxCat) al capdavant, tenen a Barcelona des d'octubre d'enguany.

En aquest sentit, JxCat ha signat 11 esmenes al projecte de llei que van presentar conjuntament amb ERC, la CUP i els comuns per ampliar mesures urgents i fer front a l'emergència habitacional, després que el Tribunal Constitucional anul·lés el decret llei del Govern del desembre del 2019 per facilitar accés a l'habitatge. Hi ha membres de JxCat que no s'han subordinat a l'esquerra i volen protegir els propietaris.

 
Merino, un megàfon al servei de l'extrema esquerra

Andreu Merino (Planta Baixa de TV3) destaca en el seu activisme d'esquerra radical des d'on col·labora. És redactor de Nació Digital des del 2018. És llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha treballat a Ràdio SabadellLínia i el Diari Jornada, a més de col·laborar amb el Diari Ara i L'Accent. Ara, a més, forma part del Planta Baixa de TV3, programa que justifica encara més castellàpromou la mort demogràfica de Catalunya i considera que cal posar imams a les institucions catalanes.

Recentment, se'n va alegrar que el totalitarisme de l'extrema esquerra agredís els simpatitzants de l'independentisme liberal-conservador d'Aliança Catalana i en destruís la seva parada al Fossar de les Moreres, en el marc dels actes de l'11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme