Allen West: “Els demòcrates volen fer amb els hispano-americans allò que han fet amb la comunitat negra”

23 d'agost de 2020

Allen West: “Els demòcrates volen fer amb els hispano-americans allò que han fet amb la comunitat negra”

Les similituds en els principis i valors entre republicans i hispano-americans els desvinculen de l’esquerra radical del Partit Demòcrata

 
Redacció

El president del Partit Republicà de Texas, Allen West, en una entrevista exclusiva amb National File, va revelar l’impacte negatiu que l’agenda demòcrata tindria sobre els hispano-americans. Segons West, els demòcrates “creuen que poden guanyar estats com el de Texas amb un discurs emocional i irracional” servint-se alhora de les protestes violentes de Black Lives Matter. Fent també referència al moviment Antifa, que qualifica “d’organització terrorista nacional”, esmenta que a la pàgina web de “l’organització marxista” Black Lives Matter, no s’aborda “cap dels problemes que assetgen la comunitat negra en els EUA, el primer dels quals és l’orfandat”.

West considera que l’encrueliment de les protestes i proclames de l’esquerra radical nord-americana podria incrementar el vot hispano-americà pel Partit Republicà. En aquest sentit, West expressa que “quan s’escolta a parlar sobre deixar de finançar la policia, entregues els carrers a les turbes i les bandes”, fet que cap comunitat vol que s’esdevingui. A més, West, afro-americà, compara la comunitat negra amb la hispana advertint sobre allò que “les polítiques de l’esquerra socialista progressista del Partit Demòcrata han fet contra la comunitat negra”. Temps ha, “una comunitat molt forta”.

 
Valors conservadors compartits

El president del Partit Republicà de Texas troba similituds entre els “principis i valors conservadors de la comunitat hispana” i els dels republicans. A més d’una forta fe i creença “en les famílies sòlides, la responsabilitat individual, l’educació de qualitat o l’esperit empresarial de les petites empreses”, West parla també de la seva contribució a la defensa dels EUA. D’acord amb West, “diversos guanyadors de la Medalla d’Honor a l’exèrcit dels EUA provenen de la comunitat hispana”. Sent necessari esmentar que Allen West, veterà de la Guerra del Golf (1991), gaudeix al seu currículum d’una Estrella de Bronze, una medalla al Servei Meritori, una medalla de Distinció de l’exèrcit, una medalla per Proesa de l’exèrcit, un Premi de l’Exèrcit a la Unitat Valerosa, una Insígnia d’Assalt Aeri i una de mestre paracaigudista.

A tot això, considera necessari “involucrar la comunitat hispana i totes les comunitats” sobre la base “d’aquests principis i valors”, els quals no connecten amb l’ideari del Partit Demòcrata o els moviments radicals d’Antifa o Black Lives Matter. Per exemple, pel que fa a l’avortament, on la comunitat negra representa el 35%, segons West, i que tant promouen els demòcrates. Tot recordant, així com va fer-se’n ressò el cantant de rap i ara candidat a la presidència Kanye West, que “Planned Parenthood, que té gairebé el 73% de les seves clíniques en comunitats minoritàries”, és “una organització que va ser fundada per una supremacista blanca i una racista”: Margaret Sanger.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme