Alemanya: grups violents d'immigrants àrabs incendien sinagogues en localitats alemanyes i cremen banderes d'Israel

16 de maig de 2021

Alemanya: grups violents d'immigrants àrabs incendien sinagogues en localitats alemanyes i cremen banderes d'Israel

L'anti-semitisme és preocupant a Alemanya, on s'ha intentat cremar un monument a l’antiga Gran Sinagoga destruïda pels nazis l’any 1938 durant la Nit dels Vidres Trencats

 
Redacció

Emmirallant els darrers pogroms contra els jueus dels palestins a Israel, el passat dimarts 12 de maig de 2021 multituds d’individus d'immigrants àrabs —segons les autoritats alemanyes— han incendiat sinagogues i cremat banderes d’Israel en diverses localitats d’Alemanya.

Al seu torn, dimecres, 13 de maig de 2021, la policia de Gelsenkirchen va dispersar una manifestació anti-israeliana de 180 individus que es dirigien a una sinagoga amb proclames contra Israel.

 
La grapa del totalitarisme

Constant diversos atacs en múltiples indrets de la regió, el dia abans dels fets, un sospitós no identificat hauria cremat un monument a l’antiga Gran Sinagoga de Kasernenstrasse, la qual fou incendiada i destruïda pels nazis l’any 1938 durant la Nit dels Vidres Trencats.

Segons el president de la Comunitat Jueva de Düsseldorf, Oded Horowitz, la internacionalització de l’actual conflicte entre Israel i Palestina és preocupant, especialment a Alemanya, on l’anti-semitisme és una qüestió de gran gravetat.

Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme