Alemanya: detingut un immigrant sirià de 35 anys per assassinar una noia alemanya desapareguda menor d'edat

24 de juliol de 2022

Alemanya: detingut un immigrant sirià de 35 anys per assassinar una noia alemanya desapareguda menor d'edat

Havent-se practicat l'autòpsia, els resultats confirmen que no hi havia indicis de delicte sexual però sí que hi havia diversos indicis de violència

 
Redacció

Dijous passat, 21 de juliol de 2022, a Alemanya, va ser detingut un immigrant sirià de 35 anys per assassinar una noia alemanya desapareguda menor d'edat.

 
Crònica de l'immigrant assassí d'un país àrab

La família de Tabitha E., de 17 anys, va denunciar la seva desaparició la setmana passada de casa seva a la localitat d'Asperg i divendres 15 de juliol de 2022 la policia va iniciar una recerca intensiva de l'adolescent desapareguda amb gossos, drons i helicòpters, fins trobar el seu cos a una depuradora local, a només quilòmetres de casa seva.

La policia va sospitar de l'immigrant sirià assassí de 35 anys que vivia a la regió i no només va escorcollar el seu apartament sinó que també va confiscar el seu vehicle, un BMW 320, com a part de la investigació i el va detenir en relació amb l'assassinat, segons el tabloide alemany Bild.

Al seu torn, els investigadors creuen que el vehicle està relacionat amb la desaparició i el posterior presumpte assassinat de l'adolescent i assenyalen que l'immigrant de nacionalitat siriana ha guardat silenci mentre estava detingut però no va dir si tenia antecedents penals.

Es va practicar l'autòpsia i els resultats es van donar a conèixer aquest dimecres, i al seu torn els investigadors van dir que no hi havia indicis de delicte sexual però sí que hi havia diversos indicis de violència. D'altra banda, també se suposa que la víctima coneixia el sospitós segons un veí de l'home de 35 anys i es diu que l'adolescent visitava sovint la seva casa.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme