Alemanya: condemnat un immigrant eritreu a 16 mesos de presó per agredir dos iraquians a l'aparcament d'un centre comercial de Dresden

9 de desembre de 2021

Alemanya: condemnat un immigrant eritreu a 16 mesos de presó per agredir dos iraquians a l'aparcament d'un centre comercial de Dresden

L'immigrant eritreu va insultar les mares d'uns immigrants iraquians, afirmant que Al·là és el més gran en alemany i en àrab, i en va apunyalar un amb un ganivet d'almenys 15 polzades de llarg

 
Redacció

A l'inici del desembre, la justícia alemanya ha condemnat un immigrant eritreu a 16 mesos de presó per agredir dos iraquians a l'aparcament d'un centre comercial de Dresden.

 
Qui era l'agressor estranger? Què ha fet?

Un immigrant eritreu ha estat condemnat per agredir dos homes amb un ganivet mentre també amenaçava de matar nens a l'aparcament d'un centre comercial local de la ciutat alemanya de Dresden.


Sota el nom d'Ismail M., l'immigrant eritreu es va acostar al juny d'enguany una sèrie de nens —que es diu que tenien uns 13 anys— en un aparcament del Centre Gorbitz i va fer un gest de tallar-se la gola mentre va dir: "Et mataré!".

Aleshores, l'immigrant eritreu de 26 anys es va enfrontar a una parella d'iraquians que es van adonar que havia estat cridant als nens. Un dels homes, Muhamed Al M., va dir al lloc web de notícies TAG24: "Vaig venir de la feina. Aleshores vam veure l'home cridant als nens. Estem allà per protegir els nens."

Achmut, l'altre iraquià implicat en l'incident, va afegir: “Va insultar les nostres mares, va cridar paraules insultants i 'Allahu Akbar' (Al·là és el més gran)... Al principi va cridar en alemany. Quan va saber que érem iraquians, ens va cridar en àrab."

En aquell moment, els iraquians diuen que l'eritreu va treure un ganivet i va apunyalar Mohammed Al M. a la cama, i després va fugir de la zona. Segons Achmut, l'eritreu tenia un ganivet d'almenys 15 polzades de llarg.

 
Mesures penals

Després de la seva detenció, Ismail M. va ser portat davant un jutjat i va afirmar que estava begut en aquell moment i que no recordava res de l'incident. El tribunal alemany el va condemnar a 16 mesos de presó.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme