Alemanya: abatut a trets un immigrant somali per assaltar a un alemany de 65 anys amb un ganivet a cada mà

4 d'agost de 2021

Alemanya: abatut a trets un immigrant somali per assaltar a un alemany de 65 anys amb un ganivet a cada mà

La víctima va poder fugir ruixant gas pebre a l’agressor, qui va amenaçar amb matar els agents de policia que li demanaven que abaixés els ganivets que brandava a cada mà

 
Redacció

Fa dos caps de setmana, un immigrant d’origen somali va haver de ser abatut a trets per la policia a Frankfurt (Alemanya) després que assaltés a ganivetades un home de 65 anys —desconeixent el mòbil de l’atac— i amenacés amb matar els agents de policia que li demanaven abaixar l’arma.

Afortunadament, segons Bild, la víctima va poder ruixar amb gas pebre l’immigrant, qui brandava un ganivet a cada mà, i fugir del lloc dels fets, mentre que aquest va ser traslladat a l’hospital per guarir-ne les ferides.

 
La violència dels somalis

Aquest atac s’ha esdevingut tan sols un mes després que un altre immigrant somali matés a ganivetades tres dones, ferint-ne altres vianants fins que la policia també va haver-lo d’abatre a trets.

Més endavant, la investigació va poder esbrinar que l’agressor estava sota protecció subsidiària des del 2015, durant la crisi immigratòria europea, quan li fou denegat l’estatus de refugiat.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme