Albiol (PPC) recupera a Badalona la Unitat Omega per augmentar la seguretat ciutadana i plantar cara als okupes

2 de febrer de 2021

Albiol (PPC) recupera a Badalona la Unitat Omega per augmentar la seguretat ciutadana i plantar cara als okupes
Fotografia per: Ajuntament de Badalona

Amb la Unitat Omega, la Guàrdia Urbana de Badalona pal·liarà les situacions d’inseguretat ciutadana i tindrà capacitat operativa immediata contra les okupacions

 
Redacció

Dilluns, 1 de febrer de 2021, l’alcalde de Badalona, Xavier Albiol (PPC), va anunciar la recuperació de la Unitat Omega, una secció de la Guàrdia Urbana dedicada especialment a pal·liar les situacions d’inseguretat ciutadana i on, a banda i segons el comunicat de l’Ajuntament, les actuacions que desbordin la capacitat operativa dels agents, com ara les okupacions.

 
El pla de la Untitat Omega, al detall

Formada per un total de 28 agents i 3 comandaments, la Unitat Omega es desplegarà en dues fases. Primer, amb els 3 comandaments i 14 agents que patrullaran al vespre i la nit, des de les sis de la tarda fins les dues de la matinada de dilluns a dijous i fins les sis de la matinada divendres i caps de setmana. La segona, llevat el confinament nocturn, s’incorporaran al patrullatge diürn els altres 14 agents.

Segons Albiol (PPC), i així ho palesa l’experiència veïnal, la Unitat Omega sempre ha estat molt valorada i apreciada pels veïns per la seva eficiència”. De fet, la recuperació del cos formava part del projecte contra l’okupació que va anunciar a l’estiu amb el qual desokupar i destinar 220 pisos propietat de l’Ajuntament a lloguer social.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme