Alba Vergés (ERC): han mort 13.725 catalans i vol repetir com a consellera de Salut

24 d'octubre de 2020

Alba Vergés (ERC): han mort 13.725 catalans i vol repetir com a consellera de Salut

La gestió de Vergés quant al virus xinès ha deixat fins ara 187.142 casos positius, 13.725 morts i 45.789 alumnes afectats pel confinament

 
Redacció

Malgrat el rastre escandalós de 187.142 casos positius de Covid-19, 13.725 morts i 45.789 alumnes afectats pel confinament en més de 2.000 grups escolars en quarantena que Alba Vergés (ERC) ha deixat a Catalunya al capdavant de Salut, la consellera afirma a Els Matins de TV3 que tornaria al càrrec —retribuït amb 110.760 euros anuals— si en tingués l’oportunitat després de les eleccions del 14-F de 2021.

 
Vergés, una ignorant, irresponsable i negligent

Al començament de la pandèmia, Vergés va assegurar a Betevé que no calia fer-ne un gra massa argumentant prou capacitat per afrontar el virus xinès, considerant també aleshores que el sistema de salut català “fa pinya”. Això no obstant, la situació pandèmica s'ha afrontat amb irresponsabilitat i ineptitud i el sistema de salut ha fet aigües per tot arreu.

En realitat, s'ha produït un èxode de metges catalans a causa de la precarietat del sector. Així, aquells qui encara romanen a Catalunya, denuncien la negligència i la gestió nefasta del Departament de Salut exigint la destitució de la consellera.

 
Les conseqüències de la supèrbia de Vergés

Havent abastat un risc de rebrot de 541 punts, Vergés, segons va criticar el metge i expert en malalties infeccioses Oriol Mitjà, rebutja els professionals i advoca per “aquells epidemiòlegs que li diuen allò que vol sentir”. Una manca d’humilitat amb què planteja ara establir un toc de queda. A cada nou embat del virus xinès, pitjor és l'ocurrència de la consellera de Salut.

Una mesura inútil a aquestes altures de les circumstàncies, atès que augmenta la velocitat dels rebrots i s’ensorra la nostra economia amb gairebé mig milió de catalans a l’atur i almenys 200.000 treballadors amb ERTO que podrien ser acomiadats a finals d’enguany, 2020.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 705 lectors

Meme