Adolescents XL (Catalunya Ràdio) promou la mort demogràfica de Catalunya

29 d'octubre de 2020

Adolescents XL (Catalunya Ràdio) promou la mort demogràfica de Catalunya

En el període del 2015–2019, la natalitat a Catalunya va reduir-se un 26,91% front un 32,1% de nascuts fills d’immigrants especialment marroquins

 
Redacció

Reprenent una qüestió que la CCMA ja va impulsar a Planta Baixa per part de Xavi Rossinyol el juliol d’enguany, 2020, el programa radiofònic en clau juvenil Adolescents XL de Catalunya Ràdio promou la mort demogràfica de Catalunya per minorar l'augment de la temperatura global. Això ho afirma un espai radiofònic de potencials mares i pares de nous catalans, alimentant l'odi contra construir famílies catalanes i fomentant el discurs de l'esquerra radical.

 
Locutors anti-catalans

Emparant-se en les dades catastrofistes d’organitzacions internacionals i les opinions de diversos “experts”, els locutors Roger Carandell, Marta Montaner i Juliana Canet, retribuïts amb 39.601 euros anuals per la direcció d’Adolescents XL, menystenen així la descendent natalitat catalana i la seva rellevància envers la preservació de la nostra identitat.

 
La natalitat catalana, en xifres

Segons els indicadors de l’Idescat, s’estima que la natalitat dels catalans s’ha reduït un 26,91% en quatre anys, amb 52.521 nounats el 2015 i 41.384 el 2019. Tanmateix, el nombre de nascuts de mares immigrants ha augmentat un 9,18% en el mateix període, passant de 17.929 a 19.574 nounats. El que suposa que, l’any 2019, el 32,1% de nascuts a Catalunya són fills d’immigrants.

En l’anàlisi sobre la natalitat del període 2000–2009, la Direcció General per a la Immigració va determinar que la principal nacionalitat de les mares immigrants a Catalunya és la marroquina, representant un de cada 10 dels nadons nascuts al territori i seguida amb una brutal diferència per l’equatoriana, amb 8.193 i 1.575 mares, respectivament.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 874 lectors

Meme