Ada Colau (BeC) silencia les protestes contra la seva política urbanística que va provocar la mort d’un motorista

6 de maig de 2021

Ada Colau (BeC) silencia les protestes contra la seva política urbanística que va provocar la mort d’un motorista

L’Ajuntament de Barcelona ha esborrat unes pintades de "Fora Colau" dels blocs de formigó on el motorista va finar el passat desembre de 2020, un dels llegats d’Ada Colau (BeC) que se suma a la Barcelona bruta, insegura i deixada que denuncien entitats i col·lectius

 
Redacció

En una mostra de com la batllessa de Barcelona oculta aferrissadament els despropòsits de la seva política, Ada Colau (BeC) silencia les protestes contra el seu mandat. Com han denunciat diversos col·lectius contra la batllessa, l’Ajuntament de Barcelona ha procedit a esborrar les pintades de Fora Colau d’uns blocs de formigó que van provocar la mort d’un motociclista al carrer de Balmes el passat desembre de 2020, mobiliari fruit de la la política urbanística de Colau que ha restringit la mobilitat dels conductors.

 
La doble moral de Colau

Malgrat que les pintades al mobiliari urbà estan prohibides  per l’Ordenança de civisme sota pena de multa, Colau (BeC) tan sols elimina les pintades que considera ofensives, car moltes romanen intactes arreu de la ciutat com l'exemple dels missatges d'Arran. I, en cas que se l’interpel·li directament mitjançant canals de comunicació com Twitter, Colau (BeC) bloca els usuaris crítics amb la seva política o abandona la xarxa. 
Els barcelonins ja en tenen prou de Colau

Durant el mes d’abril d’enguany, 2021, s’han organitzat diverses manifestacions contra el desgovern de l’Ajuntament de Barcelona —de les quals múltiples entitats i col·lectius no descarten organitzar-ne puntualment cada dues setmanes— denunciant el llegat de Colau (BeC): una Barcelona bruta, insegura, deixada, amb uns impostos abusius, intransitable i incívica. A més, una batllessa investigada per adjudicar contractes a dit a empreses afines al seu partit, les quals compten amb ex-treballadors a diversos departaments del consistori.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme