Ada Colau (BeC) diu que es tornarà a presentar a les eleccions tot i que el codi ètic de la seva formació no ho permet

31 de maig de 2021

Ada Colau (BeC) diu que es tornarà a presentar a les eleccions tot i que el codi ètic de la seva formació no ho permet

Atribuint que no ha pogut fer prou a causa de la pandèmia de la Covid-19, la batllessa de Barcelona, Ada Colau (BeC), s’enfrontarà a un públic electoral fart de presenciar la degradació de la ciutat a les eleccions municipals del 2023

 
Redacció

Manifestant la sensació de no haver pogut fer gaire el darrer any a causa de la pandèmia de la Covid-19, la batllessa de Barcelona, Ada Colau (BeC), després de dos mandats mutilant la ciutat com bé ho testimonien els seus habitants, serà novament candidata a les eleccions municipals del 2023.

Aquesta decisió, però, que incompleix el codi ètic del partit, atès que BeC rebutja el perllongament dels càrrecs electes.

 
L'extrema esquerra de Colau vol mantenir-se al poder com sigui

Mentre el PSC sospesa la idea de repetir la fórmula de Jaume Collboni (PSC) i ERC manté en secret el seu candidat, BeC justifica l’aposta en la impossibilitat de complir el programa a causa del virus xinès.

De fet, el regidor de Presidència i Pressupostos de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí (BeC), també beneeix l’aposta perquè contempla en Colau (BeC) un mandat hàbil de 12 anys.

 
Barcelona, mutilada i sense l'Hermitage

Mentrestant, i a banda de l’acusació per concedir contractes a dit a empreses afines a BeC, Colau (BeC), qui va assolir l’alcaldia en les darreres eleccions només gràcies al recolzament de Manuel Valls (BpC) —ara retirat de la política catalana—, s’enfronta a un públic electoral fart de veure Barcelona sotmesa a una silenciada degradació. Alhora, una ciutadania que veu la seva llibertat d’expressió ràpidament censurada quan en critica la batllessa, avesada a fugir de les desaprovacions públiques, però obstinada en forçar els seus despropòsits malgrat que manquin de fonament.

A més, i després d’un llarg estira i arronsa, divendres Ada Colau (BeC) va escapçar definitivament el projecte del Museu de l’Hermitatge promogut pel Port de Barcelona. La justificació municipal per fer recular la inversió russa, segons la tinent d’alcalde d’Urbanisme, Janet Sanz (BeC), és la hipòcrita oposició a l’impacte urbanístic, tenint en compte l’estètica que ha deformat la identitat barcelonina sota el mandat de Colau (BeC), considerant també que la zona no requereix de més concentració turística.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 785 lectors

Meme