Ada Colau (BeC) destina 6 milions d'euros per ajudar als immigrants a obtenir papers i ajudes socials a través de la nova oficina de Direcció de Serveis d'Immigració i Refugi

25 d'octubre de 2021

Ada Colau (BeC) destina 6 milions d'euros per ajudar als immigrants a obtenir papers i ajudes socials a través de la nova oficina de Direcció de Serveis d'Immigració i Refugi

El nombre d'individus que el Servei d'Atenció als Immigrants, Emigrants i Refugiades de Barcelona ha assistit el 2020: un total 19.001, una xifra que suposa sols un descens del 8% respecte a 2019

 
Redacció

L'Ajuntament de Barcelona ha decidit ampliar els recursos destinats a immigrants il·legals i individus que arriben amb l'estatus de refugiats a la capital catalana. Així mateix, les partides econòmiques que Ada Colau (BeC) destinarà són 6 milions d'euros per ajudar als immigrants a obtenir papers i ajudes socials a través de la nova oficina de Direcció de Serveis d'Immigració i Refugi.

L'Ajuntament Barcelona amplia els recursos destinats a persones refugiades i migrants a la capital catalana mitjançant l'establiment de noves partides econòmiques.

 
Què fa exactament l'ajuntament pro-immigració d'Ada Colau (BeC)?

El proppassat agost d'enguany, Colau (BeC) va donar llum verda a una licitació destinada a contractar serveis de suport als serveis d'atenció a immigrants, emigrants i refugiats de la Direcció de Serveis d'Immigració i Refugi. Això vol dir que s'assisteix públicament a obtenir els papers perquè els estrangers que entrin il·legalment tinguin, a més, ajudes socials.

Concretament, amb un pressupost base de licitació de 2.795.167,65 euros, el consistori estima que el valor d'aquesta adjudicació ascendirà fins a arribar als 6.077.896,05 euros. Aquests diners públics es justifica que seran repartits en base a la recepció, la informació, l'orientació i la gestió de la immigració, sumat a les tasquestes de coordinació, gestió, avaluació i seguiment dels mateixos individus.


La immigració il·legal afganesa sota el vel que arriba amb l'estatus de refugiats

Des de l'agost, Barcelona ha importat 73 refugiats afganesos que van ser evacuats de l'aeroport de Kabul. Sobre el total, es troben 36 homes, 37 dones i 34 nens. A tot Catalunya, la importació total és de 136 afganesos.

Al seu torn, el regidor de Drets de Ciutadania i Participació, Marc Serra, ha demanat als barcelonins que oferissin pisos i habitacions per allotjar els afganesos importats.

I si no fos prou, s'ha fet públic el nombre d'individus que el Servei d'Atenció als Immigrants, Emigrants i Refugiades de Barcelona ha assistit el 2020: un total 19.001, una xifra que suposa sols un descens del 8% respecte a 2019.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme