Ignacio Garriga (Vox): 'Cal expulsar la immigració il·legal i aturar l'efecte crida que generen les subvencions'

7 de febrer de 2021

Ignacio Garriga (Vox): 'Cal expulsar la immigració il·legal i aturar l'efecte crida que generen les subvencions'

Entrevista a Ignacio Garriga, presidenciable a la Generalitat de Catalunya per Vox a les eleccions del 14 de febrer de 2021

 

Avui a La Santa Espina entrevistem a Ignacio Garriga. És jove, té 33 anys, i és el cap de llista de Vox a Barcelona per aquestes eleccions al Parlament de Catalunya. És una de les cares més famoses del partit de Santiago Abascal, actualment és diputat al Congrés i ja l’any passat va ser l’encarregat de defensar la moció de censura de la seva formació contra el president espanyol Pedro Sánchez. A part de parlamentari, és odontòleg de formació i ha exercit de professor a la Universitat Internacional de Catalunya.

 
Per Jordi Aragonès

 

— Què aporta Vox a la política catalana?

Vox ve a liderar una alternativa que doni veu a milions de catalans farts de les conseqüències de la màfia separatista, l'esquerra i la connivència de la resta de partits polítics. Liderar una oposició que posi fi a les conseqüències de les polítiques del separatisme per convertir-la en govern d'aquí a uns anys: recuperar les institucions i posar-les al servei dels catalans, recuperar la seguretat als nostres barris, recuperar la llibertat dels catalans entorn de la educació i en front del consens progressista imposat per tots els partits polítics.

— El Procés ha estat una mentida?

El Procés ha estat l'avanç sense resistència (de cap govern nacional) de la seva agenda rupturista, de violència i odi. Ha estat un cop d'Estat i actualment segueixen en rebel·lia. Cal posar-hi fi.

— Vols dir que ha estat una desafiament real? Els dirigents processistes han confessat durant el Judici del Procés al Tribunal Suprem que no tenien res a punt per fer la independència unilateralment.

Sí, ha estat real i vam veure amb preocupació com estava en risc la unitat nacional. Es van topar amb el poble espanyol, els furs i cossos de seguretat, els jutges i VOX com a acusació popular davant. Per aquest motiu no van aconseguir el seu objectiu i ara li treuen ferro.

— Quines mesures proposes per restringir la immigració legal a Catalunya?

Cal acabar amb la immigració il·legal en primer lloc, expulsant als que estiguin a la nostra nació i acabant amb l'efecte crida que realitzen amb subvencions. La immigració legal ha de ser ordenada segons les necessitats econòmiques, socials i capacitat d'adaptació cultural. Primer cal garantir la feina i el pa dels nostres compatriotes.

— Per què Vox no fa complir la Llei d'Estrangeria als municipis i les Comunitats Autònomes de l'Estat espanyol on formeu part del govern?

Nosaltres no governem en cap lloc, això s'hauria de preguntar a PP, Ciutadans o PSOE. Nosaltres quan arribem a el govern la farem complir i modificarem el necessari per agilitzar els tràmits d'expulsió.

— TV3 s'ha de tancar o reformar?

S'ha de tancar TV3. És un altaveu del separatisme que genera odi, divisió i enfrontament entre espanyols. És insultant que mentre les cues de la fam augmenten, o tenim manca d'efectius policials, es destinin més de 200 milions d’euros a finançar tertulians i programes de televisió. Cal acabar amb la despesa política i ideològica per destinar-la a l'emergència social, sanitària i econòmica que pateixen els catalans.

— Que farà Vox per fomentar l'ús del català?

No considerem que una llengua s'hagi de fomentar, sí garantir el seu coneixement, i l'espanyol a Catalunya no ho està. Sí hem de garantir la llibertat i reconèixer la riquesa que tenim a Catalunya pel fet de tenir dues llengües. El separatisme ha utilitzat la llengua com una arma de confrontació. Hem de treure el català i l'espanyol de dins la batalla en la qual els han ficat.

— Considera que és Perillós que una regidora de Tot per Terrassa promogués pel dia de Reis que els nens és disfressin de "princeses"? Si és que sí, què promou per protegir la infància de l'esquerra radical?

El principal enemic dels catalans és el separatisme i l'esquerra. Tots dos coincideixen en la seva agenda ideològica. Hem de reivindicar la nostra tradició cristiana i els nostres valors. Davant els seus postulats feministes radicals, estarà Vox fomentant la veritable igualtat, la d'oportunitats. I sobretot fent la guerra cultural enfront d'aquest progressisme lliberticida.

En els col·legis cal promoure el PIN parental per evitar l’adoctrinament en matèria ideològica i que siguin els pares qui autoritzin segons quines sessions contràries a la veritat.

— Intervindríeu la DGAIA perquè els MENA no gaudeixin de les ajudes que perceben?

Nosaltres tancarem tots els centres de MENA i acabarem amb les pagues que reben gràcies a la votació per unanimitat del Parlament Català, des Podem fins PP. Han d'estar amb els seus pares i no aquí cometent delictes i cobrant dels nostres impostos.

— La criminalitat i la inseguretat creixen a Catalunya. Instarà a els Mossos d'Esquadra a facilitar l'origen dels delinqüents i comunicar en quina situació legal és troben?

Exigirem la col·laboració i, per tant, la facilitació d'informació d'ajuntaments i centres de salut perquè els cossos i forces de seguretat puguin conèixer la situació en què es troben milers d'immigrants il·legals i procedir a la seva expulsió.

— Està a favor que a els polítics presos catalans és repartissin arreu de les presons espanyoles com és va fer amb els presos d'ETA?

Estic a favor que compleixin de manera íntegra les seves penes i que no es beneficiïn de tercers graus. Tant me fa on siguin, mentre estiguin entre reixes pels delictes comesos.

— Si dieu que Catalunya és Espanya, el corredor mediterrani no beneficiaria a Espanya?

Cal fer el necessari per fomentar el comerç i el producte nacional, lluny de batalles entre regions.

— Fa anys que l'okupació és un problema a Catalunya. Xavier García-Albiol (PP) fa postureig a Badalona o és l'exemple a seguir a la Generalitat?

És postureig. Albiol representa el PP, partit que amb majoria absoluta no va modificar la legislació per acabar amb l'okupació.

— Que farà Vox per reduir el dèficit fiscal català?

En primer lloc, garantir que el separatisme no robi als catalans, mitjançant l'infern fiscal que han creat, som la comunitat autònoma que més impostos paga. El veritable dèficit fiscal és el que patim a Catalunya on es destinen els diners als seus deliris ideològics i no a les necessitats reals dels catalans.

— Qualifica amb una paraula Carles Puigdemont.

Colpista.

— Qualifica amb una paraula Oriol Junqueras.

Fals.

— Qualifica amb una paraula Quim Torra.

Negligent.

— Qualifica amb una paraula Pere Aragonès.

Titella.

— Qualifica amb una paraula Laura Borràs.

Superba.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Un comentari a “Ignacio Garriga (Vox): ‘Cal expulsar la immigració il·legal i aturar l’efecte crida que generen les subvencions’

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme