TV3, la seva: la televisió pública de Catalunya no és dels catalans

23 d'agost de 2020

TV3, la seva: la televisió pública de Catalunya no és dels catalans

Els contribuents catalans precisen una televisió pública que sigui imparcial i en absolut esbiaixada

El periodisme és l'activitat de compilar i publicar informació relativa a l'actualitat. A La Santa Espina sabem que els fets simultanis són infinits; per això la redacció n'escull només els més rellevants en clau nacional i internacional. Sempre amb objectivitat i contrastant les informacions en fonts fiables. I des d'una mirada catalana liberal-conservadora, fruit de ser una empresa privada.

En canvi, TV3, la televisió pública de Catalunya, el codi deontològic, a més de ser objectius i contrastar, hauria d'establir donar veu a les parts però no pas donar parer en les informacions. Exemples recents que contradiuen el servei públic als catalans són un succés a Manlleu i la cobertura a la nominació presidencial demòcrata dels EUA.

En el primer cas, es va difondre al TN Migdia la notícia falsa sobre l'acusació "racista" dels joves d'aquest municipi d'Osona; quan en realitat, el periodista Ferran Moreno va amagar que els joves expulsats no van presentar denúncia perquè tenien antecedents penals. I en el segon cas, el corresponsal estatunidenc Xesco Reverter va promocionar i enaltir la figura del presidenciable Joe Biden, talment com un apologeta que aprofita l'horari de màxima audiència del telenotícies.

Els contribuents catalans precisen una televisió pública que sigui imparcial i en absolut esbiaixada. Perquè en el supòsit que s'optés per una informació parcial i tendenciosa, els esmentats periodistes podrien treballar en un mitjà de comunicació —o crear-lo amb els seus diners— que begués de la fàbrica de les idees post-marxistes de l'esquerra radical.

No sent així, els impostos dels catalans sufraguen la festa governamental, sigui la premsa pública o bé la concertada mitjançant subvencions. O encara pitjor, s'utilitza TV3 per anar en contra dels catalans, com quan Cristina Puig a FAQS va atacar el català i Xavi Rossinyol va promoure la mort demogràfica de Catalunya a Planta Baixa.

La Santa Espina és conscient que alguns volen que TV3 esdevingui 'la seva'. No en va, la nostra defensa de la veritat és total i irreductible. Per aquesta raó, el 4 de juliol de 2020 va néixer un mitjà lliure, català, i sense complexos, que esdevindrà l’espina clavada al cor de la mentida i la llar dels lectors compromesos amb el rigor i la independència de Catalunya. Continuarà.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme