Trump s'erigeix com el garant de la llei i l'ordre

30 d'agost de 2020

Trump s'erigeix com el garant de la llei i l'ordre

La policia és la fina línia que separa la democràcia del caos: un caos generat per l'esquerra radical que ha crescut sota l'ombra de les administracions demòcrates

 

Hem pogut llegir "Els republicans utilitzen la llei i l'ordre com a crit de guerra" com a titular a la primera pàgina del The New York Times sobre el discurs d'acceptació del vicepresident Mike Pence al Fort McHenry dimecres a la nit. Durant la seva intervenció, Pence va acusar Joe Biden de callar davant dels anti-disturbis, saquejadors i incendiaris que durant mesos han atacat la població, i que van prendre Portland, Seattle, Minneapolis i finalment Kenosha, així com altres ciutats.

Falten tres mesos per a les eleccions presidencials, i la marea política s'està girant, contra els manifestants violents que duen a terme les revoltes nocturnes a tot Amèrica. L'oposició de la població als aldarulls és creixent, i l’afirmació que són protestes pacífiques ha quedat desmentida. El moviment marxista Black Lives Matter ha quedat al descobert.

Els mitjans de comunicació (CNN, MSNBC, ABC, NBC, NYTimes, WaPo, et al.) promocionen Biden, qui evita fer aparicions en públic. Obvien la seva justificació i falta de contundència contra les protestes violentes i comencen a abonar la tesi de la líder demòcrata del Congrés (Nancy Pelosi), que demana que Biden no debati amb el President Trump per por que el seu estat de salut físic i mental els suposi un cost polític irreparable a les eleccions.

L'enderrocament d'estàtues, la crema de mobiliari urbà i petits negocis, els atacs a ciutadans indefensos i l'assetjament als barris residencials ha provocat que fins a 5 milions de nord-americans comprin armes per primer cop. No és una casualitat que les enquestes comencin a indicar, per primer cop el 2020, que la base electoral republicana s'ha mobilitzat i que els indecisos s'estan inclinat pel President Trump als estats de Minnesota i Wisconsin, tradicionals feus demòcrates.

Al final, els nord-americans tancaran files i aniran amb qui apliqui la llei i garanteixi l'ordre. Ja ho va vaticinar el 1968 Nixon: "El primer dret civil de tots els nord-americans és estar lliure de violència interna." La policia és la fina línia que separa la democràcia del caos. Un caos generat per l'esquerra radical que ha crescut sota l'ombra de les administracions demòcrates, i que sens dubte ajudarà Donald Trump a les eleccions del 3 de novembre.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme