La Santa Espina serà lliure i la Llibertat s'imposarà

11 de juliol de 2020

La Santa Espina serà lliure i la Llibertat s'imposarà

Seguiu massivament el compte de Twitter @santaespinacat i defenseu la tolerància, la pluralitat i la batalla d'idees i la fiscalització a les institucions i els governants

 

Benvolguts lectors, la redacció de La Santa Espina s'ha reunit d'urgència avui 11 de juliol de 2020 atès que el compte de Twitter @santaespinacat ha estat blocat durant unes hores. Avui fa una setmana que hem nascut i els acòlits de la CUP i ERC han respost amb denúncies massives contra el periodisme lliure i veraç en català. Aquesta és la seva democràcia.

No ens espanta l'esquerra atroç, perquè afortunadament no controlen Internet ni el nostre pensament. Els servidors d'aquest diari digital estan sostinguts en terra lliure, on impera la llibertat d'expressió. Ho vam declarar el 4 de juliol de 2020, data fundacional de La Santa Espina: "Estats Units, Regne Unit i Israel constitueixen el triangle perfecte per la defensa de la Democràcia liberal, l'Estat de Dret i els valors occidentals. Washington, Londres i Jerusalem són l'aliança que garanteix l'hegemonia d'Occident."

Així mateix, al vespre Twitter ens ha notificat que s'aixeca el blocatge i a continuació Jordi Aragonès, Director d'Opinió de La Santa Espina, ha publicat un article afirmant que "La Llibertat sempre guanya".

Aquest diari digital és l'altaveu de la Catalunya que es lleva ben d'hora per anar a treballar, que es guanya el pa amb el seu esforç, i que vol resultats. Som la punta de llança dels "catalans que no cauen a les urpes de la Moncloa ni es venen al cinisme ni a la superioritat moral, i aquest és el seu diari, el seu espai de llibertat, casa seva."

Contra el verí totalitari, l'antídot de la llibertat. Ho vam deixar escrit avui fa una setmana: "La tasca que tenim per davant és gran i difícil: aquest diari parlarà d’allò que els mitjans no volen parlar i donarà veu als qui ara no en tenen. On hi ha silenci portarem el debat, on hi ha censura portarem llibertat, on hi ha temor portarem una opinió valenta i notícies contrastades. La Santa Espina adopta el compromís amb els valors liberal-conservadors. La defensa de la veritat és total i irreductible. Ha nascut un mitjà lliure català, i sense complexos, que esdevindrà l’espina clavada al cor de la mentida i la llar dels lectors compromesos amb el rigor i la independència de Catalunya."

Agraïm les mostres de suport. I en aquest sentit, fem una crida als catalans que vulguin continuar llegint allò que no llegiran a la premsa pública i concertada: seguiu massivament, amb coratge i orgull, el compte de Twitter @santaespinacat; l'altre compte, @freesantaespina, el mantindrem a la reserva per si censuren el primer.

Cloem el dia defensant la tolerància, la pluralitat i la batalla d'idees i la fiscalització a les institucions i els governants. I demà, més!

La Santa Espina, contraataca.

 

 
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme