La Llei de Coulter a Igualada: si fa dies que no sabem qui són els violadors, senyal que són immigrants

14 de novembre de 2021

La Llei de Coulter a Igualada: si fa dies que no sabem qui són els violadors, senyal que són immigrants

La tesi de la columnista sosté que davant d’un crim com més temps passa sense conèixer la identitat i origen de l’agressor, la probabilitat que aquest sigui d’origen immigrant augmenta

 
Editorial

Fa dues setmanes Catalunya es despertava amb una notícia desoladora on el jove Gerard Pasamontes, amb problemes de salut mental, acabava d’assassinar a sang freda amb un ganivet la seva mare al municipi de Ripoll. En qüestió d’hores, la premsa publicava la identitat de l’homicida, el seu origen i la seva foto sense pixel·lar. La conselleria de feministes i la resta de plataformes governamentals estaven preparades per parlar del masclisme dels homes a les ràdios i televisions públiques i concertades.

Només tres dies més tard, a la vigília de Tots Sants, una altra notícia aterradora sortia a la llum aquest cop al municipi d’Igualada. Una jove de 16 anys era violada per múltiples agressors i hospitalitzada immediatament, en una condició crítica que ha requerit diverses intervencions quirúrgiques. Per contra, en aquest cas, no se'n sap res dels sospitosos ni de la seva identitat. Immediatament, les mateixes plataformes governamentals van córrer a denunciar el masclisme. Sense saber la identitat i origen dels agressors, es pot acusar als homes igualadins d’una atrocitat així? El poc honorable diputat d’Esquerra Republicana, Gabriel Rufián, considera que sí.

L’escriptora nord-americana Ann Coulter, autora de 13 best-sellers segons la llista del New York Times, va encunyar una teoria que malauradament es compleix massa sovint. La tesi de la columnista sosté que davant d’un crim com més temps passa sense conèixer la identitat i origen de l’agressor, la probabilitat que aquest sigui d’origen immigrant augmenta. Sabrem mai qui van ser els responsables de la violació grupal d’Igualada? O potser sabrem que van ser immigrants d’origen magrebí o sud-americà d’aquí uns mesos? Amb les presons plenes d’estrangers, aquest supòsit esdevé cada dia més realista.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme