El terrorisme islamista ha niuat, l’esquerra radical ho tapa

2 d'agost de 2020

El terrorisme islamista ha niuat, l’esquerra radical ho tapa

Hi ha tants Ahmeds que es comporten així perquè hi ha massa imams salafistes a Catalunya


El rentat de cara de l’islamisme radical

El film Le Jeune Ahmed (2019), de Bèlgica, produïda per Jean-Pierre i Luc Dardenne, presenta una lliçó perfecta sobre la follia del sentimentalisme esquerranoide. Renta la cara als musulmans com Ahmed (Idir Ben Addi), de 13 anys, que es radicalitzen, i —com era d’esperar— sense culpar la religió musulmana. Els germans Dardenne, per tant, s’espolsen les culpes amb la seva obra tendenciosa, premiada al Festival de Cannes, parador de drames occidentals semblants.

Així mateix, la por i la compassió que convulsen l’Europa contemporània queden allunyades en la història que Ahmed renuncia als videojocs per estudiar sota la supervisió d’un imam islamista (Othmane Moumen), el qual realitza ablucions diàries, interpreta l’Alcorà com un integrista i professa les seves oracions. En aquest context, Ahmed el projecten com un adolescent típic, el qual el fanatisme és el causant que provoca que insulti a la seva mare (Claire Bodson) i plantegi matar la seva professora de matemàtiques (Myriem Akheddiou), a qui l’imam ha identificat com a una infidel. Us sona? A Ripoll, els catalans, ho hem viscut, i no ha estat una ficció sinó una realitat.

 
Els carcoprogres i la mentida

Els germans Dardenne, com tot el reguitzell de carcoprogres nostrats, es lamenten constantment que alguns adolescents nascuts a Catalunya puguin acabar cometen tals atrocitats. Camí de tres anys dels atemptats de Barcelona i Cambrils, la majoria d’aquests menja-flors continuen amagant el cap sota l’ala: hi ha tants Ahmeds que es comporten així perquè hi ha massa imams salafistes a Catalunya

Què fa la Direcció General d’Afers Religiosos? Aquí no es tracta sols de cercar la concòrdia entre les diferents devocions dels feligresos catalans sinó d’identificar el problema i eradicar-lo com mereix la gravetat de la situació. No hi ha una altra religió a Catalunya que hagi pervertit adolescents, fins reprogramar-los els cervells i manar-los a matar en nom de l’Islam

La Santa Espina no tolerarà mai l'islamisme radical ni ignorarà qui en sigui col·laborador del seu progrés. L’esquerranor prefereix creure’s que amb el treball social es fa la pau quan caldria que els Mossos d’Esquadra s’infiltressin a les mesquites, recollissin intel·ligència de tots els imams, i en cas d’extremisme islamista, fos detingut el germen de l’odi. El terrorisme islamista ha niuat, l’esquerra radical ho tapa.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 874 lectors

Meme