Declaració de guerra

4 de juliol de 2020

Declaració de guerra
Fotografia per: Sir Winston Churchill

Avui, 4 de juliol, comença una nova esperança

Malgrat la Covid-19 i el conseqüent confinament, la recessió econòmica accelerada per la pandèmia i el procés al no-res capitanejat per JxCat i ERC, hi ha catalans que volen tenir futur.

A la Catalunya de 2020, els dirigents processistes han abandonat la gent gran front l'avançament del virus xinès, no generen oportunitats per als joves de Catalunya i continuen col·laborant amb el Regne d'Espanya perquè no en volen sortir sinó viure'n a costa de la victimització.

Això no obstant, com apuntàvem al principi, hi ha catalans que no cauen a les urpes de la Moncloa ni es venen al cinisme ni a la superioritat moral, i aquest és el seu diari, el seu espai de llibertat, casa seva.

Estem massa acostumats a llegir una visió internacional ancorada a l’esquerra atroç en els mitjans públics i concertats catalans, i car pesi a molts auto-anomenats periodistes del país, Estats Units, Regne Unit i Israel constitueixen el triangle perfecte per la defensa de la Democràcia liberal, l'Estat de Dret i els valors occidentals. Washington, Londres i Jerusalem són l'aliança que garanteix l'hegemonia d'Occident. 

Així mateix, tot citant el discurs pronunciat pel primer ministre britànic Winston Churchill a la Cambra dels Comuns del Parlament del Regne Unit el 4 de juny de 1940: “Lluitarem sigui quin sigui el cost i mai ens rendirem”. La tasca que tenim per davant és gran i difícil: aquest diari parlarà d’allò que els mitjans no volen parlar i donarà veu als qui ara no en tenen. On hi ha silenci portarem el debat, on hi ha censura portarem llibertat, on hi ha temor portarem una opinió valenta i notícies contrastades. La Santa Espina adopta el compromís amb els valors liberal-conservadors. La defensa de la veritat és total i irreductible. Ha nascut un mitjà lliure català, i sense complexos, que esdevindrà l’espina clavada al cor de la mentida i la llar dels lectors compromesos amb el rigor i la independència de Catalunya.

Avui, 4 de juliol, comença una nova esperança.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme